Karşınızda lolamera :)

---> Karşınızda lolamera :)

Teşekkür ederim canım acık tenlisin cogu renk gider sana ama cok koyuda yaptırma cok sert gösteriyor gerçi sende nasıl durur bilemem tabiki...:R

Aynen canım insanın iç güzelliği önemli her ne kadar ilk baş dış güzelliğe baksakta ayrıca sende cok güzelsin maş..:R

Sevimli bir yüz ifaden var..
Dilerim yüzünden hiç kaybolmaz gülümsemen. :)

Teşekkür ederim canım acık tenlisin cogu renk gider sana ama cok koyuda yaptırma cok sert gösteriyor gerçi sende nasıl durur bilemem tabiki...:R

Aynen canım insanın iç güzelliği önemli her ne kadar ilk baş dış güzelliğe baksakta ayrıca sende cok güzelsin maş..:R

evet her renk gidiyor :R

teşekkür ederim bende en son güncellemiştim resimleri..

neyse konuyu sohbete çevirmeyeyim

A.S.B. :R

Tesekkür ederim canım seninde öyle..Ayrıca gülmek çok yakışıyor sana:Ü

sırıtmak demek ıstedıın sanırım ;) tesekkurler cnm
cok guzelsın gercekten nazar degmesın

İkiside aynı şey işte :R Ama ciddiyim bende gerçekten yakışıyor cok sempatiksin ya :)

Teşekkür ederim tekrar hepimizin bahtı güzel olur umarım :R

Yeni Fotoğraflarda Çok Güzelmiş :) Bu Tebessümlerin Hiç Kaybolmaması Dileğiyle.. Herşey Gönlünüzce Olsun Efenim :Ü

Gözlerine bayıldım,göz makyajını da çok iyi yapıyorsun.
Ama saçlar yıpranmış galiba onları artık kısalt saçlarını ziyan etme.

Asıl kısaltırsam o zaman ziyan olmaz mı :H [MENTION=156049]eSnBrK[/MENTION]

Yoo tam aksine görmedim saçlarını ama arkadaşlarımdan gördüğüm kadar söylüyorum ki acayip yıpranmıştır o saç ya saçlarını kısaltırsan azcık birşey olmaz saç eski haline döner zaten böyle daha kötü gözükür.Benim de saçlarım öyleydi kendine gelsin diye kestiriyim dedim de şeref siz kuaför cok beter kesmişti ama saçlarım normale döndü ya.Kısa mısa ama dokununca saça benzetebiliyorum.
Senin böyle dğeildir belki ama sen yine de öyle olmaması için kestir biraz saçlarını birşey olmaz kökü sende nasıl olsa :)

Tatlımm burda eksik biraz fotoğraflar sanırım bi kısmı kaldırılmış önceden bakmıştım fotoğraflarına ama yorum yazmayı unutmuşum xD xD

Çok ama çok güzelsin sempatik, tatlı , şeker çok çekici bi bayansın :)

Zaten kalbi güzel olan bi insanın çirkin olması mümkün değill bana göre :)

Allah seni sevdiklerine ve sahibine bağışlasınn :) :)

Tatlımm burda eksik biraz fotoğraflar sanırım bi kısmı kaldırılmış önceden bakmıştım fotoğraflarına ama yorum yazmayı unutmuşum xD xD

Çok ama çok güzelsin sempatik, tatlı , şeker çok çekici bi bayansın :)

Zaten kalbi güzel olan bi insanın çirkin olması mümkün değill bana göre :)

Allah seni sevdiklerine ve sahibine bağışlasınn :) :)

Canım çok teşekkür ederim evet kaldırdım onları ,birazda böyle uzak mesafe olsun dedim xD

Ayrıca güzel düşüncelerin içinde teşekkürler sende öylesin üstelik çok kibar ve incesinde ve geveze :R

Amin cümlemizi inş.:Ü

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri