Karşınızda lolamera :)

---> Karşınızda lolamera :)

Hadi ya niyeki

Demiştim burda da taa orta okulda resim ögretmenim süslü pakize derdi bana :I

En fazla 21 gösteriyosn

Varya böyle duyuyorum ya nasıl sevindirik oluyorum bilemezsin...Hayat daha yıpratmadı beni belk ondan ama dikkatli bakarsan belli yani yaşım

Şimdi oldu. Arabanda Güzelmiş xD

Seni kırarmıyım o kadar hıyarmıyımxD

Hacıı araba köpegin olsun veriyim begendiysen ama tek kişilik görmüş oldugun üzre bide insan gücüyle calısıyor:I

Teşekkür ederim gelirsen yanıma arabamla tur attırırım bak sana:I yeni avatarın cok güzel olmuş bu arada çok begendim :R

araban baya havadar :) evet avatar guzel bırgul yapmıstı tesekkurler cnm :)

waaaaww diyorum ..

Bu Antalya Kızları Hep Böyle mi Olur ? Uzun Simsiyah Saçlar :R

Bir arkadaşım Vardı Antalyalı Ona Benzetiyorum Seni :R

Sacımda boya var aslında cikolata kahvesi normalde biraz daha acık:R Ama cok dökülüyor şu sıralar ucundan kesicem ama kıyamıyorumda ucundan kes diyorsun nerdeyse kökünden kesiyolar:H

Sacımda boya var aslında cikolata kahvesi normalde biraz daha acık:R Ama cok dökülüyor şu sıralar ucundan kesicem ama kıyamıyorumda ucundan kes diyorsun nerdeyse kökünden kesiyolar:H

evet doğru bende kıyamıyorum .. kasımda bende boyatacağım kuzinin düğün için :R düğünden sonra kestirmeyi düşünüyorum :R şuan zaten önceden kalma bir boya var saç uçlarımda kaldı sadece :D

Ama Güzel Parlak Ve Gür Görünüyorlar .. Gerçekten Güzel Kızsın Maşallah ..

Anneannem hep şey der bana Yüzün Güzel Değil Bahtın Güzel Olsun :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri