---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Hep geldiği için takmıyorumxD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 29 Haz 2010 #81 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Hep geldiği için takmıyorumxD
` Nur ~ Bayan Üye 29 Haz 2010 #82 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Ya zaten hertürLü 1 tane oLcak Şaşırmam yani
LaNéDLy qHz Bayan Üye 29 Haz 2010 #83 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Aman Allah'ım xD Kendimi derse veririm herhalde xD
---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Aman Allah'ım xD Kendimi derse veririm herhalde xD
B By SerhaT Kayıtlı Üye 29 Haz 2010 #84 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Bişey yapmam.Sonunda ölüm yok ya. xD
` Nur ~ Bayan Üye 29 Haz 2010 #85 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? nrmaL krşıLarım .
` Nur ~ Bayan Üye 29 Haz 2010 #87 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? normaL karşıLrım
` βэγzα ' Banned 30 Haz 2010 #88 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Pek takmam ama yinede düzeltmeye çalışırım.
O oleacea Kayıtlı Üye 30 Haz 2010 #89 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? yapcak bişey yok yanii bütünlemelere hazırlanırdım gerçi ben karne dönemini kapatalı çok oldu yaa
---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? yapcak bişey yok yanii bütünlemelere hazırlanırdım gerçi ben karne dönemini kapatalı çok oldu yaa
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 1 Tem 2010 #91 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? bişi yapmam
` Nur ~ Bayan Üye 5 Tem 2010 #93 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? normaL karşıLrım
Spinoza Kayıtlı Üye 17 Mar 2011 #94 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? lisede zayıfsız gelmedi ki zaten:d alıştım
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 17 Mar 2011 #95 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Sanki Hiç Gelmedi
_zeynep_ Bayan Üye 17 Mar 2011 #97 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Artık alabileceğim bi karnem bile yok
` Nur ~ Bayan Üye 18 Mar 2011 #99 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Yani annemLerin hiç görmediği bişey değil xD
'-DamLa Bayan Üye 19 Mar 2011 #100 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? duygusuz' Alıntı: alıştımm Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? duygusuz' Alıntı: alıştımm Genişletmek için tıkla ... hahaha