---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? hıc bısey
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #62 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? alıstım derım
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #63 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? alısdım derım
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #64 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? aileme bu yıl hiç iyi geçmedi derim..
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #65 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? alısdım derım
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #67 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? bısı ypmazdım
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 28 May 2009 #69 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? alıstım artık
SpOoK_q!RL Bayan Üye 28 May 2009 #70 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? hocaLara rüşvet tekLif ederdim veya aiLeme hocaLrn sucLu oLduqunu söLerdim
---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? hocaLara rüşvet tekLif ederdim veya aiLeme hocaLrn sucLu oLduqunu söLerdim
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 28 May 2009 #71 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? evdekılerden bıraz cekınırdım
RudE Kayıtlı Üye 20 Kas 2009 #73 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? hicbisey yapmam alıskanlık oldu artık zaten ewdekilerde malını tanıdıgı icin problem yk yola dewam
---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? hicbisey yapmam alıskanlık oldu artık zaten ewdekilerde malını tanıdıgı icin problem yk yola dewam
LoKuMuM<3 Bayan Üye 20 Kas 2009 #74 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? bizimkler alıştığı için sorun yok
ZEYNEP__ Bayan Üye 23 Kas 2009 #75 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? yapacak birsey yok
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 23 Kas 2009 #76 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Sorun olmaz
AySe^^ Bayan Üye 5 Nis 2010 #77 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? Öyle bi$ey oLmadı,oLamazda ;D
karagümrük Kayıtlı Üye 5 Nis 2010 #78 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? her zmn zayıf olduqundan doğal karşıLIyo herkez
^monaLİSA_! Bayan Üye 22 Nis 2010 #79 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? düşünemiorum
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #80 ---> Karnenin zayıf geleceğini öğrensen ne yaparsın? takmam xD