Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Karalama Defteri

Bazen gitmek gerek sorgulamadan sebebini sormadan Önüne gelen ilk otobüse binip buralardan gitmek..Çünkü fakirsindir..uçak bileti alacak kadar bile paran yoktur. Ama olsun dersin en azından top kekle meyve suyu servisi var

---> Karalama Defteri

herkes ağlarmış biraz, ben de ağladım
sırf bu yüzden mi ağladım
alçaklık gibi bir şey oldu bu biraz

biraz birazdım her şeyden
dün biraz sinirlenmiştim mesela
yarın bir kadını seveceğim biraz
biraz biraz kör oldum bügünlerde

ama rakı kadehlerini boşaltmayın
eksilmesin hiçbir şey
hiçbir şeyden dahi olsa
kalsın biraz

---> Karalama Defteri

QZ2oZA.jpg

---> Karalama Defteri

Telefonuma yzilim.guncellemesi geldi yaptm
Ama ben eski hlini daha cok seviyorddm yaahu

---> Karalama Defteri

Samimi bulduğum herkesin başak burcu olması gibi bir gerçek var hayatımda. :)
Biz başak burcu olanlar olarak çok tatlıyız bence. :17qn8h::17qn8h:

---> Karalama Defteri

bu nerden cıktı smdı gece gece ?

canımı sıkamaya mı geldı acaba nerden aactım facyı

---> Karalama Defteri

Basak oldugum icin hep kaziklandigimin farkina vardim

Sent from my iPhone using Tapatalk

---> Karalama Defteri

Hayata tutunmak, anlatılması zor bir şey. İnsan ne yıkımlar yaşıyor ama öyle ya da böyle devam ediyorsun yola. Yürürken sağ kolun düşüyor, sonra da sol gözün. Düşenleri yerden toplayıp idareten yerine takarak ilerliyorsun bir şekilde. Artık o gözü ters mi taktın, sadece iç organlarını mı görüyorsun fark etmiyor. Dıştan bir bütün haldesin ya... En zarar gören şey, umut edebilme yetin oluyor. Her seferinde bir parça daha kapıyorsun kendini. Keşke vücutlarımız olmasaydı ve ortada ruhlar şeklinde gezebilseydik. Vücutlarımız ruhumuzu saklayabilmemiz için ideal bir kılıf sadece. Ruhun belki onun boynuna sarılmak, kucağına oturup, küçük kalmak istiyor ama yüzünde bir mimik bile kıpırdamıyor. Oyunculuğun bir meslek olması ne kadar manidar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri