Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Karalama Defteri

Hayat sevince mutlu olunca güzel.
Keşke herkes birbirini sevse. Kimse kimseye zarar vermese...

---> Karalama Defteri

Gelsene dedi bana
Kalsana dedi bana
Gülsene dedi bana
Ölsene dedi bana

Geldim
Kaldım
Güldüm
Öldüm

Nazım Hikmet Ran

---> Karalama Defteri

' Sıkıntı yaptığına değmez, takma kafana ' diyen bir babam var, şanslı olmak konusunda kimse benimle yarışamaz sanırım :R

---> Karalama Defteri

Artık ne geri geImeni bekIerim ne de ben geIirim. NasıIsa ben bir şey kaybetmedim, sen bensizIiği seçtin. Karar senin. Nazım Hikmet RAN :)

---> Karalama Defteri

Günaydın o gül yüzlü sevdiğime, Günaydın yeryüzünü aydınlatan yeni güne, Günaydın gün görmek için bekleyene, Günaydın, günaydın¦
Nazım Hikmet

---> Karalama Defteri

"Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu. Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum".

Özdemir Asaf

---> Karalama Defteri

Duygularım ile düşüncelerim bambaşka boyutlara yürüyorlar. Eksikliğini hissettiğim ve zaman zaman da olsa bana olan davranışlarını anımsıyorum. Ne zaman konu senden açılsa, ciğerlerimde bir yangın hissediyorum. İçim acıyor. Şefkat duvarlarım ağlıyor. Bir kerecik de eleştirmek yerine tebrik etseydin. Hadi onu da geçtim, bir kerecik de olsa; uzun zamandan sonra üstelik, büyümüşken - adam olmuşken yada senin nazarında hiçbir şey olamamış iken başımı okşasaydın.. Ya onu da geçtim. Sarılsaydın be.. İçtenlikle sarılsaydın. Sarsaydın kollarına, güven verseydin. Bende sırtımı gerçekten yaslayabilecek bir insanın var olup olmadığını sorgulamasaydım sürekli.

Güzel olurdu.

Ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri