cocuklugumdan kalma bir tekerleme..eski camlar bardak oldu derlerdi.
sir.altan Kayıtlı Üye 20 Eyl 2018 #1,641 cocuklugumdan kalma bir tekerleme..eski camlar bardak oldu derlerdi.
'Gülümse :D Prenses 21 Eyl 2018 #1,642 Hadi yolla kalbini Gelsin opsun kalbimi Daha yaklas evet Biraz cesaret Bu bizde var elbet, bilmiyoruz mu ki**¦
Hadi yolla kalbini Gelsin opsun kalbimi Daha yaklas evet Biraz cesaret Bu bizde var elbet, bilmiyoruz mu ki**¦
sir.altan Kayıtlı Üye 17 Eki 2018 #1,645 .dakikalarin en yavas yurudugu zaman bir seyler beklerkendir.
Queen2 N.❤ Prenses 4 Kas 2018 #1,646 ---> Karalama Defteri Çünkü hayat; Birinin tüm kalbiyle, senin yanında olduğunu bildiğinde güzelleşiyor
---> Karalama Defteri Çünkü hayat; Birinin tüm kalbiyle, senin yanında olduğunu bildiğinde güzelleşiyor
sir.altan Kayıtlı Üye 12 Kas 2018 #1,649 düşünozden' Alıntı: Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Genişletmek için tıkla ... neden.
jasal רק אלוהי Kayıtlı Üye 12 Kas 2018 #1,650 ---> Karalama Defteri Hayatta üç maviyi sevdim: birisi gökyüzünün mavisi, denizlerin mavisi ve en çokta gözlerinin mavisini sevdim.
---> Karalama Defteri Hayatta üç maviyi sevdim: birisi gökyüzünün mavisi, denizlerin mavisi ve en çokta gözlerinin mavisini sevdim.
D Düsünn1 Bayan Üye 12 Kas 2018 #1,651 sir.altan' Alıntı: neden. Genişletmek için tıkla ... Yaşamak zor. Geçinmek zor. Düzgün yemek yemek zor...
sir.altan' Alıntı: neden. Genişletmek için tıkla ... Yaşamak zor. Geçinmek zor. Düzgün yemek yemek zor...
sir.altan Kayıtlı Üye 17 Kas 2018 #1,655 38 yil calisip aile baktik coluk cocuk buyuttuk,okuttuk adam ettik,simdide sag olsun devlet baba bize bakiyo
38 yil calisip aile baktik coluk cocuk buyuttuk,okuttuk adam ettik,simdide sag olsun devlet baba bize bakiyo
Queen2 N.❤ Prenses 17 Kas 2018 #1,656 ---> Karalama Defteri Hasta olduğuma göre hoşgeldin kış :/
sir.altan Kayıtlı Üye 17 Kas 2018 #1,660 aktor olsaydim hep polisiye filmlerde dizilerde rol yapmak isterdim