Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..ruyalarimda hic gormedigimyerlerde daglarda bayirlarda bazen gecekondu muhitlerinde kaybolurum hah iste bu yol derken bambaska bir yere cikarim,belli bir yasdan sonra bellegimizi kaybedersek belki kaybolurum acaba ruyalar onumu ima ediyor.

Hanımlı beyli konuşmaktan gına geldi. Karşımdakine topraaağamm diyesim geliyor artık.

24 senelik hayat kücücük bir sırt cantasına sıgıyo garip.. Gelirken ayrı bir dert giderken ayrı bir dert.

Son düzenleme:
Yarın 4 yıllık lisans hayatımın, son finallerinden birisi. O zaman uyu çirkin kız, çünkü sana sorulacak sorular var. Ve bu sorular sihirdar vadisiyle alakadar değil.

...neler dedin hadi anlat deyinde,abey bir bir anlattim dedi, iyi arkadasim neler soyledin dedim adam yine boyle boyle boyle bir bir soyledim deyince tepem atti,bak arkadasim ben bole bole bilmiyorum ne soyledinse banada soyle dedim adam yine abey 70 milyonun onunde soyluyorum bole bole bole bole dedim dedi.:229:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri