insanlari karalamak yerine bos defterleri aralamak daha iyidir.
sir.altan Kayıtlı Üye 25 Şub 2017 #1,341 insanlari karalamak yerine bos defterleri aralamak daha iyidir.
LocKe GururLan Bayan Üye 25 Şub 2017 #1,342 bycold' Alıntı: ruh halini hiç iyi görmüyorum xD tesekkur ettım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim )
bycold' Alıntı: ruh halini hiç iyi görmüyorum xD tesekkur ettım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim )
mortal00 Kayıtlı Üye 26 Şub 2017 #1,343 ---> Karalama Defteri 1000. yabancı filmimi izledim hayırlı uğurlu olsun xD
Fytch Kayıtlı Üye 27 Şub 2017 #1,347 Zaman yağmuruyla yılları ıslanan ömrümüzde kuruyacak olan, ruha giydirilmiş beden kıyafetidir.
sir.altan Kayıtlı Üye 28 Şub 2017 #1,348 bu gun sali ve yagmur yagiyor,ben yagmur altinda yuruyup sarki soyliyecegim:3dtjk:
diE Banned 1 Mar 2017 #1,350 ---> Karalama Defteri Yağmalandı kalbim, ömrüm, her şeyim. Kurşuna dizdiler anılarımı, yenik düştüm bu savaşta neyleyim, bir mezar nasılsa işte öyleyim
---> Karalama Defteri Yağmalandı kalbim, ömrüm, her şeyim. Kurşuna dizdiler anılarımı, yenik düştüm bu savaşta neyleyim, bir mezar nasılsa işte öyleyim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Mar 2017 #1,352 birtaneem soyle canim ne isterse iste benden ?D
Queen2 N.❤ Prenses 5 Mar 2017 #1,356 ---> Karalama Defteri Susmak çare bulmuyor,konuşmaya mecalim yok...
G Gökbörü Kayıtlı Üye 6 Mar 2017 #1,358 bal_böceği' Alıntı: hayal etmeyi unutmayın.. Genişletmek için tıkla ... nirvanaya ulaşacaz yakındaa..
bal_böceği' Alıntı: hayal etmeyi unutmayın.. Genişletmek için tıkla ... nirvanaya ulaşacaz yakındaa..
Fytch Kayıtlı Üye 7 Mar 2017 #1,360 Ön yargı münasebetinde pişmanlık kanatan keşkelerin '' sanki '' lakaplı gördüklerinden, '' gibi '' gözlüklerini çıkaran itiraf çıplaklığındayken gerçekler, çünküsünün kuşanmış hallerin ağır bastığı teselli kuytusunda, adına çığlıklar karalanmış sessizliğin silgisi bulunamaz bazen. ( Çünkü ) Kapıları açık şarkılara refakat duygulara düşünce yankıları oturunca gözlerin dalgın sözlerine, kalbine tesadüf düşecek yer kalamamış haldedir geçmişi kurumayan bir yaranın şimdisi. Yani, dudaklarda kımıldayan yavan suskunluğun sadecelik sadeliğinde, uykusuz geceleri yorgun ve olgun bir gölgeye pahalıdır tatlı denilen rüylalar...
Ön yargı münasebetinde pişmanlık kanatan keşkelerin '' sanki '' lakaplı gördüklerinden, '' gibi '' gözlüklerini çıkaran itiraf çıplaklığındayken gerçekler, çünküsünün kuşanmış hallerin ağır bastığı teselli kuytusunda, adına çığlıklar karalanmış sessizliğin silgisi bulunamaz bazen. ( Çünkü ) Kapıları açık şarkılara refakat duygulara düşünce yankıları oturunca gözlerin dalgın sözlerine, kalbine tesadüf düşecek yer kalamamış haldedir geçmişi kurumayan bir yaranın şimdisi. Yani, dudaklarda kımıldayan yavan suskunluğun sadecelik sadeliğinde, uykusuz geceleri yorgun ve olgun bir gölgeye pahalıdır tatlı denilen rüylalar...