defacto'da pembe bi parfüm var onu kullanıyorum.
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Ocak 2017 #1,301 defacto'da pembe bi parfüm var onu kullanıyorum.
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Ocak 2017 #1,304 evde çorba bitmiş, çorbalık malzeme de kalmamış. sabah da ekmek almaya cıkmam gerekecek ama ben zor nefes alıyorum. :uzgunkiz:
evde çorba bitmiş, çorbalık malzeme de kalmamış. sabah da ekmek almaya cıkmam gerekecek ama ben zor nefes alıyorum. :uzgunkiz:
SuskunDervis Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 #1,308 ---> Karalama Defteri Biz kaybetmeyi hak ettik...Çünkü;yanlış insanlara ``İyi ki varsın`` dedik ...İyi halt ettik..
---> Karalama Defteri Biz kaybetmeyi hak ettik...Çünkü;yanlış insanlara ``İyi ki varsın`` dedik ...İyi halt ettik..
BadMatmazel توغبه Prenses 13 Ocak 2017 #1,309 ---> Karalama Defteri Karala karala bitmiyor
SuskunDervis Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 #1,310 ---> Karalama Defteri kül olan yüreğimle giderken ben el sallamıyordun bile...Sitemim sanadır yar
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Ocak 2017 #1,313 ---> Karalama Defteri Uykumu güzeeelce aldım
Aracely Eluveitie Bayan Üye 14 Ocak 2017 #1,315 ---> Karalama Defteri gittiğin yer , bastığın toprak ne şanslı ...
G Gökbörü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2017 #1,318 Ey "nasip meselesi" diyen ! Nasip meselesi değil, talep meselesi ! Talep et, nasip olsunn..
Fytch Kayıtlı Üye 18 Ocak 2017 #1,319 Bakış açılarınızda " ama " kalmamışsa, duyguları körelmiş bir insanlık sağlamasının yanlış sonucusunuzdur...
Bakış açılarınızda " ama " kalmamışsa, duyguları körelmiş bir insanlık sağlamasının yanlış sonucusunuzdur...
SuskunDervis Kayıtlı Üye 24 Ocak 2017 #1,320 ---> Karalama Defteri Ne güzel demiş üstad : Çok istemiyorum senden hayat.Biraz samimiyet ve biraz da samimi niyet
---> Karalama Defteri Ne güzel demiş üstad : Çok istemiyorum senden hayat.Biraz samimiyet ve biraz da samimi niyet