Kale Düştü! 1-1

---> Kale Düştü! 1-1

İlk yazdığında Galatasaray taraftarı olarak genelleme yapmışsın, buna göre Her Fenerlinin Galatasaraylılara diye bi kavram ortaya atmam mümkün.
Rakip olabiliriz ama ben antipatiyle bakmıyorum olaya takım ya suçludur ya suçsuzdur Fenerbahçe de bu olayda suçludur ki takımımın Nalga olayında olduğu gibi..

İlk mesajındaki başarı dileğin sempatinin bir örneği olmalı sanırım. Özür dilerim :)

---> Kale Düştü! 1-1

İlk mesajındaki başarı dileğin sempatinin bir örneği olmalı sanırım. Özür dilerim :)

Yok gerçekten hakediyorlarsa başarılar dilerim. Koyu Galatasaraylıyım, Galatasaraydan başka bi takıma sempati de duymam ; ama holigan değilim, sadece olayların kanıtı-gerçekçiliği beni alakadar eder ..
Konuyu dağıtmayalım en iyisi :Ç

---> Kale Düştü! 1-1

Yok gerçekten hakediyorlarsa başarılar dilerim. Koyu Galatasaraylıyım, Galatasaraydan başka bi takıma sempati de duymam ; ama holigan değilim, sadece olayların kanıtı-gerçekçiliği beni alakadar eder ..
Konuyu dağıtmayalım en iyisi :Ç

Benim bildiğim oynanan maç sonrası hakedilmiş bir galibiyet varsa tebrik edilir
Oynanmayan maçlarda hakedilen başarı dileklerinin sunulması tuhaf geldi xD
Hocamızın dediği gibi boynumuzda iple dolaşıyoruz takımın ne olacağı belli değil,
Bu psikoloji için de yine de iyi toparlandık. Küme düşürmeyenler utansın

---> Kale Düştü! 1-1

Benim bildiğim oynanan maç sonrası hakedilmiş bir galibiyet varsa tebrik edilir
Oynanmayan maçlarda hakedilen başarı dileklerinin sunulması tuhaf geldi xD
Hocamızın dediği gibi boynumuzda iple dolaşıyoruz takımın ne olacağı belli değil,
Bu psikoloji için de yine de iyi toparlandık. Küme düşürmeyenler utansın

Ben tebrik etmiyorum ama başarılar diliyorum xD
Tebrik maç sonu, başarılar dilemek her zaman olur : )
Bizde düşemedik geçen sene çok uğraştık ama takdiri ilahi işte büyük takım olmak bu oluyor galiba :Ç

---> Kale Düştü! 1-1

Ben tebrik etmiyorum ama başarılar diliyorum xD
Tebrik maç sonu, başarılar dilemek her zaman olur : )
Bizde düşemedik geçen sene çok uğraştık ama takdiri ilahi işte büyük takım olmak bu oluyor galiba :Ç

Aynısını söyledim
Hakediyorsa başarılar dilerim demek maç sonunu işaret eder
Buda başarı değil tebrik demektir. Neyse bu kısmı çok karmaşa oldu
Şimdi sizi bilmem de :pp
Bizim düşmeme sebebimizin büyüklükle alakası ortada
Hissesi olmayan adam Fenerbahçe hisseleri düşmesin diye hisse alıyorsa,
Brezilya kulüpleri borsa'ya girerken Fenerbahçe modelini örnek alıyorlarsa ki olay şike karmaşasından sonra oldu bu büyüklüğe işaret sanırım

---> Kale Düştü! 1-1

Aynısını söyledim
Hakediyorsa başarılar dilerim demek maç sonunu işaret eder
Buda başarı değil tebrik demektir. Neyse bu kısmı çok karmaşa oldu
Şimdi sizi bilmem de :pp Bizim düşmeme sebebimizin büyüklükle alakası ortada. Hissesi olmayan adam Fenerbahçe hisselerdi düşmesin diye hisse alıyorsa , Brezilya kulüpleri borsa'ya girerken Fenerbahçe modelini örnek alıyorlarsa bu büyüklüğe işaret sanırım

Yok tezatlık var ortada bakış açısı deyip sonlandıralım o zaman .
Şimdilik büyüklüğü sene sonuna saklayalım en iyisi, o zaman örnek almalar ve diğerlerini konuşuruz ÖNCE ŞAMPİYONLUK parolası :)
Ama şunu kabul edin bazı maçlarda şike yaptınız bu yalan değildir

---> Kale Düştü! 1-1

Şampiyonluktan çok sezon sonu gelişmelerinde herkesin aklı
Şike yapmadık hiçbir zaman demedim. Ama bunu sende diyemezsin bir başka taraftar da diyemez. Türk Futbolunda dönen dolapları bizim millet değil elin almanlyalısı dahi biliyor. Nisan ayında yürürlüğe giren bir yasanın aynı sene içinde apar topar uygulanmasında art niyet ararım. Yaşanan süreçte tek kirli takım olarak işaret edilmekte art niyet ararım. QTM nin tavrında art niyet ararım.. Ben kendi adıma yine de mutluyum ki şu saatten sonra hiçbir kulüp masa başı işlerine kalkışmayacak. Olayların başında kulübün değil kişilerin sorumlu tutulmasını istedim ama sonrasında yaşananlar bu kadar pisliğin içinde beni mutlu etmeyeceğini gösterdi. Küme düşürülme taraftarıydım olmadı kısmet xD He bu arada bu sezonun taraftar rekorunu da kırmışız. Sorgusuz sualsiz 5.000 bilet basan MAA ve ekibine selam olsun

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri