Kale Düştü! 1-1

---> Kale Düştü! 1-1

Sen her konuya Trabzonspor u katıyorsun aklından çıkmıyor demek.
Trabzon un 1 hafta içinde 3. maçını oynadığını gözardı edip bunu demende ne demek

Senin her konuya Fener'i katman gibi mi xD
Bu sene Fener demek Trabzon demek Trabzon Fener malum kaybımız büyük
Fenerbahçe 11 günde 4 maç yapıyor ligde. 3 günde 1 maç demek oluyor. Senin bahsettiğin şampiyonlar ligi olmalı. Gittiniz de şimdi de maç trafiğini sorun ediyorsunuz

---> Kale Düştü! 1-1

Hiç bir zaman fener demek Trabzon demek değildir herhangi bir benzerliğimiz olamaz :)
Evet hakkımızla gittik ve şimdi maç trafiği sorun

---> Kale Düştü! 1-1

Hiç bir zaman fener demek Trabzon demek değildir herhangi bir benzerliğimiz olamaz :)
Evet hakkımızla gittik ve şimdi maç trafiği sorun

O kıyaslamanın hangi manada yapıldığını iyi biliyorsun yada bilmiyorsun o artık senin geniş pencerenle alakalı :)

Maç trafiğini kaldıramayacak olan takımın hakkıyla gittiği de pek söylenemez o zaman

Inter maçı sonrası spiker: Uefa'nın davetiyle şampiyonlar ligine gelen Trabzonspor..

---> Kale Düştü! 1-1

O kıyaslamanın hangi manada yapıldığını iyi biliyorsun yada bilmiyorsun o artık senin geniş pencerenle alakalı :)

Maç trafiğini kaldıramayacak olan takımın hakkıyla gittiği de pek söylenemez o zaman

Inter maçı sonrası spiker: Uefa'nın davetiyle şampiyonlar ligine gelen Trabzonspor..

Senin kıyaslamanın hangi yönde olduğunun farkındayım benim doğru penceremde fb yok.

Hakkımızla gittiğimizi siz fenerlilerde dahil tüm Türkiye biliyor. Zaten hak iddaa etmenize anlam vermek mümkün değil

Ts gol atınca(nasıl atarlar lan tavırıyla) bile doğru dürüst sevinmeyen bir spikerin sürekli o lafı demesine şaşırmadım.

Sizi kışkışlayan hak edene gel buyur dedi :)

---> Kale Düştü! 1-1

Eğriyi doğruyu , hak iddiaa etmemizi vs. bunları bırak şimdi ve daha mümkünü kabul olan şeyler konuş
Mesela Türkiye derken yanına Fenerliler hariç diye ekle. Hakkımızın yendiği bir ortamda haklıyı aramak bizim görevimiz değil
Erman Toroğlu'nun o maçta yorumcu olması herşeyi açıklıyordu zaten. Ama siz bunu anlamamışsınız :)
Neyse konudan sapmayalım

---> Kale Düştü! 1-1

Kabulu doğru olan şeyler ötelendi zaten sezon sonuna.

Sapmasın bakalım.
Geçmiş olsun. Çok çekişmeli bir sezon olacak bu sezon seyir zevkine doyarız umarım

---> Kale Düştü! 1-1

Bu Fenerlileri anlamıyorum şikede sonuç ortada mı ortada hala niye bu artistlik ;)

Başta Gs olmak üzere başarılar bütün takımlara : )

---> Kale Düştü! 1-1

Tff'nin kararını kaale almıyorum ben çünkü o kuruma inanmıyorum..
Uefa ve Şampiyonlar Ligi kararı :)

---> Kale Düştü! 1-1

Şimdiye kadar, FenerBahçe klubü itiraz için kaç merciye başvurdu ? :H

---> Kale Düştü! 1-1

Empati ve objektiflik olayını bir anlayalım diyoruz nasıl oluyormuş..
Her Fenerlinin Gslilere objektif ve önyargısız bakmaması gibi

Her Fenerbahçelinin Galatasaraylılara diye bir kavram olamaz
Bu olay karşılıklı çünkü iki tarafta aynı antipatiyle yaklaşıyor olaya
Fakat bir damgayı yapıştırırken nalga olaylarını unutmamak lazım..

---> Kale Düştü! 1-1

Her Fenerbahçelinin Galatasaraylılara diye bir kavram olamaz
Bu olay karşılıklı çünkü iki tarafta aynı antipatiyle yaklaşıyor olaya
Fakat bir damgayı yapıştırırken nalga olaylarını unutmamak lazım..

İlk yazdığında Galatasaray taraftarı olarak genelleme yapmışsın, buna göre Her Fenerlinin Galatasaraylılara diye bi kavram ortaya atmam mümkün.
Rakip olabiliriz ama ben antipatiyle bakmıyorum olaya takım ya suçludur ya suçsuzdur Fenerbahçe de bu olayda suçludur ki takımımın Nalga olayında olduğu gibi..
Damga vurulacaksa benim takımımın haksız olduğu konularda da kendimize damga vururum ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri