Kale Düştü! 1-1

CaSPeR35

Kayıtlı Üye
Spor Toto Süper Lig 3.hafta maçında Manisaspor'u ağırlayan Fenerbahçe sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Böylelikle Fenerbahçe 100 dakika sonra kalesinde gol görerek Kadıköy'de puan kaybetmiş oldu

fft1mm1517615.jpg

ilk 2 haftayı kayıpsız geçerek geçen sezon kaldığı seriyi devam ettiren Fenerbahçe, Manisaspor duvarına çarptı.

Cezası nedeniyle seyircisiz oynanması planlanan ancak TFF'nin aldığı kararla sadece kadın ve çocukların takip ettiği mücadelede ilk 20 dakikalık bölüm Manisaspor üstünlüğü ile geçildi. Rakip kalede etkili olmakta zorlanan Fenerbahçe, hızlı bir atak sonra gölü buldu. Caner pasında topla buluşan Dia, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Soyunma orasına da bu skorla gidildi. 1-0

İkinci yarının 48. dakikasında kırmızı kartla Nizamettin takımını 10 kişi bırakınca herkes Fenerbahçe'nin maçı çok rahat alabileceğini düşünmeye başladı. Ancak, beklendiği gibi olmadı. Ceza sahasında yaşanan karambolda Bilica ters bir vuruş yapınca maça denge geldi. 1-1 Bu gol aynı zamanda Fenerbahçe'nin 1008 dakikalık 'Kadıköy'de gol yemezlik' ünvanınını da elinden aldı.

Son dakikalarda Fenerbahçe gol için yüklenen taraf oldu. Önce Semih Şentürk'ün yakın mesafeden yaptığı vuruş direkte patladı, ardından da Alex'in kaleciden dönen topunu tamamlayan Semih, ofsayta takılınca
karşılaşma 1-1 sona erdi.​

Fanatik

---> Kale Düştü! 1-1

Ofsaytı kızlara değiilde, hakemlere öğretmeli bundan sonra..!

3 puandan etti karaktersiz..

---> Kale Düştü! 1-1

hiç ofsait ile alakası yok, çok yanlış karar, bir darbede hakemlerden yedik yazık ya

AZzr8ebCEAA2UI6.jpg

---> Kale Düştü! 1-1

Fenerbahçe'nin yenilmesinin 3 sebebi var;
1- Maç yapmak yerine kenardaki hatunları kesen oyuncular,
2- Maç'a cenabet gelen 50.000 taraftar.
3- Orrrrr neyse o hakemi de saymak gerek tabi.

Hoş. Düşmez kalkmaz bir Allah'dır demişler.

---> Kale Düştü! 1-1

Araştırmacı gazeteciliğe soyunduysan ligdeki bütün maçlarınızı incelemen gerekir.
Sen ona bakarsan;
1.
2.
3
4.
.
.
Uzar gider.xD
eee ne gerek vardı ki, bunu hatırlatmaya, bugün bugündür tartışmaya açık bir yorumdur, tartışmayalımmı, kızmayalımmı.

---> Kale Düştü! 1-1

eee ne gerek vardı ki, bunu hatırlatmaya, bugün bugündür tartışmaya açık bir yorumdur, tartışmayalımmı, kızmayalımmı.
Tamam kızmanıza sinirlenmenize birşey demiyorum ama bu lig gecen senede bu hakemlerle yönetildi.
İşinize gelince hep suçu hakemlerde aramayın kendinize bakın deyip şimdide hakemlerden yakınmanız çelişki.

---> Kale Düştü! 1-1

Maçı izlerken Vuvuzela gibi çok rahatsız edici bir ses vardı.
Bayanların sesi çok rahatsız ediyor xD

---> Kale Düştü! 1-1

Başlık olmamış hafif bir sallantı geçirdik hala ayaktayız

Oda bugün maçtaki taraftara gözü değenler tarafından olsa gerek :eek: Bir kez daha anladım bu taraftarın eşinin benzerinin olmadığını , FB TV de yayınlanan Fenerbahçeli olmak slaytlarının önemini. Futbolcu ağabeylerime de bir sitem hani sizden bu sezon güzel futbol beklemiyoruz dedik de bu kadarını da beklemiyorduk. Döküldük resmen bu maç trafiği her takımı zorlayacak gibi. Ha bugün statta olup gollerde (ofsayt golde aradı kendisini ben uyardımxD) bana canlı bağlantı yapan bayanı da kutluyorum performans müthişti :pp

---> Kale Düştü! 1-1

Sen her konuya Trabzonspor u katıyorsun aklından çıkmıyor demek.

Trabzon un 1 hafta içinde 3. maçını oynadığını gözardı edip bunu demende ne demek

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri