---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #307 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Gülümsüyorum ama artık sebebi sen değilsin.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Gülümsüyorum ama artık sebebi sen değilsin.
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #308 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Bu şehirde bir adam var, adı bana özel. Kimse bilmez benden başka. Bir kalbi var, kocaman ama bana özel. Ama sadece bana özel..
---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Bu şehirde bir adam var, adı bana özel. Kimse bilmez benden başka. Bir kalbi var, kocaman ama bana özel. Ama sadece bana özel..
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #310 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen kimsenin umrunda değilmişim gibi hissediyorum. Sonra bir bakıyorum gerçekten değilim.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen kimsenin umrunda değilmişim gibi hissediyorum. Sonra bir bakıyorum gerçekten değilim.
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #311 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Unutmak diye birşey yok aslında. Sadece alışırsın.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Unutmak diye birşey yok aslında. Sadece alışırsın.
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #312 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen.. Tam “mutlu” oldum dersin. Halbuki “mutluluk” sadece geçerken uğramıştır..
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen.. Tam “mutlu” oldum dersin. Halbuki “mutluluk” sadece geçerken uğramıştır..
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #313 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi ”Hayat bazen insanları birbirleri için ne çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır.”
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi ”Hayat bazen insanları birbirleri için ne çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır.”
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #314 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Alışmaya çalışmak diye birşey yok, Alışmak zorundayım.
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Alışmaya çalışmak diye birşey yok, Alışmak zorundayım.
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #315 ---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen insanlar da ikiye ayrılır. Yanınızdakiler, aklınızdakiler..
---> İnsanı yaşatan bir umutsa eğer, ben ölmüşüm. | güzel sözler arşivi Bazen insanlar da ikiye ayrılır. Yanınızdakiler, aklınızdakiler..
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #316 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Bir bakarsın yalnızlığı sever olmuşsun.
Deniz kızı Bayan Üye 25 Ocak 2012 #317 ---> ~ [ Aşkımız Hiç BiTmeSin ] ~ Kaybetmekten korktuğu an, kaybediyor insan.