---> İzlediğiniz diziler neler? Medcezir, Hannibal, American Horror Story..
ashli Bayan Üye 29 Ocak 2014 #21 ---> İzlediğiniz diziler neler? Medcezir, Hannibal, American Horror Story.. Son düzenleme: 30 Ocak 2014
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 30 Ocak 2014 #25 ---> İzlediğiniz diziler neler? Fatih Harbiye, Two And a Half Men ve The Bing Bang Theory (denk gelirsem o da..)
---> İzlediğiniz diziler neler? Fatih Harbiye, Two And a Half Men ve The Bing Bang Theory (denk gelirsem o da..)
Valetta Bayan Üye 17 Nis 2014 #26 ---> İzlediğiniz diziler neler? Muhteşem Yüzyılı hiç kaçırmam . Ara sıra Medcezir ve Kara Para Aşk a da bakıyorum
---> İzlediğiniz diziler neler? Muhteşem Yüzyılı hiç kaçırmam . Ara sıra Medcezir ve Kara Para Aşk a da bakıyorum
Maria Puder Bayan Üye 23 Tem 2014 #29 ---> İzlediğiniz diziler neler? Muhteşem Yüzyıl izliyordum ama bitti
Sherlockk Kayıtlı Üye 28 Tem 2014 #30 ---> İzlediğiniz diziler neler? Kardeş Payı, Tyrant, The Strain, 24: Live Another Day , Agents of S.H.I.E.L.D.
---> İzlediğiniz diziler neler? Kardeş Payı, Tyrant, The Strain, 24: Live Another Day , Agents of S.H.I.E.L.D.
Toramanius Kayıtlı Üye 28 Tem 2014 #31 ---> İzlediğiniz diziler neler? Kardeş Payı Ulan İstanbul Breaking Bad
Azra Hane Bayan Üye 29 Tem 2014 #32 ---> İzlediğiniz diziler neler? Yedi güzel adam. Beni böyle sev Med cezir Diger yarım.
BadMatmazel توغبه Prenses 29 Tem 2014 #33 ---> İzlediğiniz diziler neler? Medcezir Ulan Istanbul Kaçaaak Gelinler :R
sir.altan Kayıtlı Üye 11 Eki 2014 #39 ---> İzlediğiniz diziler neler? bu gunlerde sadece kara dayi ve beni affet dizisini izlemekteyim