İtiraf Ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İtiraf Ediyorum..

Kafam karıştı:D Yok ya benim biricik Deathalone'me Açtım ama tınlamıyor...Of Serkan Ya...

Kafan karışmasın tamam senin için senden vazgeçiyorum aranızdan çekiliyorum.: ) ben seni beklerim sorun değil.

Serkan ne yere bakan yürek yakan adammissn ha :)az kaldı bende manita yapamazsam bi konuda senin için ben açacağım: d umarım love ye yaptığın gibi beni yanıtsız bırakmazsn=)

---> İtiraf Ediyorum..

Açarsan tınlamaz tabe açmayacaksın ki tınlasın -)
Silin o zaman ya:D Ölücem 2 gün oldu yorum yok diyo başka bişi demiyor..:)
Kafan karışmasın tamam senin için senden vazgeçiyorum aranızdan çekiliyorum.: ) ben seni beklerim sorun değil.

Serkan ne yere bakan yürek yakan adammissn ha :)az kaldı bende manita yapamazsam bi konuda senin için ben açacağım: d umarım love ye yaptığın gibi beni yanıtsız bırakmazsn=)

Üzülme Bir gün senin için başka bir konu açarım:Dhahaha
İnş valla çok kötü bir duygu 2 gündür ya hiç mi bir şey demez insan..Sevmiyom desin ona bile razıyım ama yok ya seviyom desin:Dhahaha:8:

---> İtiraf Ediyorum..

önce bi kızın zıttına gidersin sonra iyi anlaşırsın kulakları çınlasın bende aynı yöntemi kullandım : d

---> İtiraf Ediyorum..

ben mi :D tşkr ederim gamze ama benm bir sevgilim var yeni başladık=) intr aşk yaşanmaz ben o hatayı yaptım bidefa arkdaslar dogru söylüyo =) ins sevecegin gercekte intr degl hea bir sevgili bulursun ;)

---> İtiraf Ediyorum..

hahahahahaha

---> İtiraf Ediyorum..

:s

Üzüldüm açıkcası .s

neyse gamzecim Serkan cvp verdi sanada mutlu ol demek düşüyo.

Hiç kendini üzme :)

Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri