Sağol kardeşim yasewda geldiyse başa kıvırmak artık boşa gidersin sewdiğinin peşinden koşa koşa başka diecem bişiy yok
Alışıldık durum.
Eski itiraf konularına bak senin gibi 40 tane var konuları oku yol çiz.
Kolay gele
Kendini rezil ediyorsun
Gözünle görmediğim dokunamadıgın birini nasıl sevebilirsin
Sen sadece hayal ettigin birini görüyorsun
Sonra pişman olma ihtimalin yüksek
Yazmamalıydın, nette aşk olunmaz
Aşkı kirletmeyelim lütfen..
Hayal kurmak değil.Karşılık beklemeden yazdımGamze ßoşuna hayaL kurma derim sana
Sanalda başlar şehirlerde buluşuruzŞaka yapıyorum da Neyse Zorlamadım zatenBİlsin yeterolmaz zorlama net üstünden olmaz o iş
Aynen Sercan Ya..Bİr Sen Anlıyon beni SAğol:106:Kızı İtiraf ettiğine pişman ettiniz he
Sence ben ne yaptım burdaNeden İtiraf Etmiyosunki , Ben Birisini Sevdiğimde Direk Söylerim Sevmek Ayıp Değilki..
Aşkta o kadar temizdi ki zaten hiç sormaKendini rezil ediyorsun
Gözünle görmediğim dokunamadıgın birini nasıl sevebilirsin
Sen sadece hayal ettigin birini görüyorsun
Sonra pişman olma ihtimalin yüksek
Yazmamalıydın, nette aşk olunmaz
Aşkı kirletmeyelim lütfen..
Yorum yok falan Demiş Bilmiyorum Neyse önemli olan bilmesi içimde tutup dert olcağına Söyleyimde rahatlayımHay Bu Konuyu Açan Aklıma ... Diyordur Şimdi Kız xD
Serkan Kimse Ortaya Cıkmadı Daha
sewda geldiyse başa kıvırmak artık boşa gidersin sewdiğinin peşinden koşa koşa başka diecem bişiy yok
İmzamı Atıyorum Gamze'cim xD Benden Bu Kadar...
Bende sanal aska karsiyim ama tabi bu senin yasantin sen bilirsinde dikkatimi çeken birseyler var, çogu sanal aska karsi vs fakat imzalarinda filanda karsi cinsin ismini yazip kalp malp çizmisler onlarda buralardan birileri, acaba burda tanistiklari kisilermi yoksa reelden buraya yansimami bilemicem orasini :/ Dikkatimi cekti ondan bunu yazma geregi duydum.
Vallahi arkadasim, o kisi burdan diyorsan eger, illaki yazdiklarini okumustur, gönüllü olsa bile kendi kendine derdir "acaba benmiyim, baska Serkan mi var ?" diye. Bu konuna cevap verecegini bekleme bence ona git ve açil. Konu gereksiz kalmis benim görüsum.
Alinma darilmada Allah kolaylik versin.
Hayal kurmak değil.Karşılık beklemeden yazdım
Sanalda başlar şehirlerde buluşuruzŞaka yapıyorum da Neyse Zorlamadım zatenBİlsin yeter
Aynen Sercan Ya..Bİr Sen Anlıyon beni SAğol:106:
Sence ben ne yaptım burda
Aşkta o kadar temizdi ki zaten hiç sorma
Yorum yok falan Demiş Bilmiyorum Neyse önemli olan bilmesi içimde tutup dert olcağına Söyleyimde rahatlayım
)
" lütfen kendi fikrini yaz Kadirhahaha Seni De görürüz yakında
Yanlış Yapıyosun Bunu Bil
bencede yapmamalıydin beni sevdiğini kimse bilmemeliydi
Bu bölümde hiç topiç açılmadı bana : (
Sen Ne alak
Açılır bir gün takma
Oysaki bana açtin sanmıştım bu konuyu meğer ne çok yanılmışım: s
Tamam acılana kadar takmayacağım.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.