İtiraf Ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'-Gamze

Bayan Üye
Aslında Yapmamalıyım biliyorum ama ben onu çok seviyorum.Hatta o da bu forumdan.Başlarda anlaşamıyorduk ama şimdi gayet güzel anlaşıyoruz ne yapmalıyım bilmiyorum.Lütfen Yardım Edin:67::174:

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> İtiraf Ediyorum..

başlarda anlaşamıyordun şuan cok ıyı anlaşıyorsunuzz hımm :M
enterasann

---> İtiraf Ediyorum..

vAllaha benden akıl bekleme xD
benım okunuda bır bılgım olsa kendı derdıme cagre bulurum :M

---> İtiraf Ediyorum..

ayse-ozgun-ekrana-donuyor-2004788_o.jpg

:p
710888.jpg

:p

---> İtiraf Ediyorum..

Netten tanıdığın birisiyle birşeyler yaşamak istemen ne kadar doğru bilemem ama, kararı kendi iradenle vermen en doğrusu.
ßuradaki bir iki yazışmayla, yazılan yorumlarla ne kadar sevebilir bir insan bir insanı ? Gelip geçici bir heyecan ve geçecektir.
: D

---> İtiraf Ediyorum..

Netten tanıdığın birisiyle birşeyler yaşamak istemen ne kadar doğru bilemem ama, kararı kendi iradenle vermen en doğrusu.
ßuradaki bir iki yazışmayla, yazılan yorumlarla ne kadar sevebilir bir insan bir insanı ? Gelip geçici bir heyecan ve geçecektir.
: D

Daha öncede sanal aşk yaşamıştım ama bu başka bunu daha çok seviyorum yürekten sevince hiç bişi olmaz merak etme..

---> İtiraf Ediyorum..

Dokunamadığın , Gözlerine Bakamadığın Birini Nasıl Yürekten Seveceksin Çok Merak Ediyorum.?

Yaşın Küçük Olabilir , Böyle Şeylere Hevesde Duyuyor Olabilirsin Bizde Yaptık , Yaşadık Zamanında

Ama Şuan Diyorumki Keşke Kendimi Rezil Etmeseymişim , Değmezmiş..

İlerde Kim Bilir Belki Sende Böyle Düşüneceksin..

O Yüzden Yol Yakınken Vazgeç.

---> İtiraf Ediyorum..

Dokunamadığın , Gözlerine Bakamadığın Birini Nasıl Yürekten Seveceksin Çok Merak Ediyorum.?

Yaşın Küçük Olabilir , Böyle Şeylere Hevesde Duyuyor Olabilirsin Bizde Yaptık , Yaşadık Zamanında

Ama Şuan Diyorumki Keşke Kendimi Rezil Etmeseymişim , Değmezmiş..

İlerde Kim Bilir Belki Sende Böyle Düşüneceksin..

O Yüzden Yol Yakınken Vazgeç.

Yaşım 18
heves değil gerçekten seviyorum foruma ilk geldiğim günden beri iyi de anlaşıyoruz aslında belki bende keşke rezil olmasaydım dicem ama keşke söyleseydim de böyle acı çekmeseydim demektense bilemiyorum ya:(

---> İtiraf Ediyorum..

Yaşım 18
heves değil gerçekten seviyorum foruma ilk geldiğim günden beri iyi de anlaşıyoruz aslında belki bende keşke rezil olmasaydım dicem ama keşke söyleseydim de böyle acı çekmeseydim demektense bilemiyorum ya:(

İyi Anlaşmanız Ona Aşık Olmanı Gerektirmez.

Ortada Acı Cekecek Bi Durumda Yok.

O Hoşlandığın Kişi Çolukla Çocukla Seni Terkedip Gitmedi

Kadın Başına Dünyada Tekte Kalmadın.

O Yüzden Büyütme ;)

---> İtiraf Ediyorum..

Özür Dilerim Gamze:D

Gizem Diye Bi Müşteri Varda Aklımda Kafam Karıışık Biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri