İtiraf ediyorum :D

---> İtiraf ediyorum :D

Sevindim iyi olmana , ve bu hastalığı kabullendiğne. Benim bir arkadaş vardi hiç kabullenemedi ve kendi canını aldı.
Umarım daha daha iyi olursun çok geçmiş olsun :)

Teşekkürler benimde olmuştu kabullenemediğim zamanlar ama yıllar oldu hatta bu konuyu açarken bile tedavinin olumlu olduğu zamanlardı şimdi aradan çok süre geçti, şuan herkes geçmiş olsun inşallah iyileşirsin falan yazıyorlar da gayet iyiyim keşke hortlatmasaydım konuyu :) şaka bir yana zaman ve tedavi en önemli etken. Sana da geçmiş olsun bu arada .

Teşekkürler benimde olmuştu kabullenemediğim zamanlar ama yıllar oldu hatta bu konuyu açarken bile tedavinin olumlu olduğu zamanlardı şimdi aradan çok süre geçti, şuan herkes geçmiş olsun inşallah iyileşirsin falan yazıyorlar da gayet iyiyim keşke hortlatmasaydım konuyu :) şaka bir yana zaman ve tedavi en önemli etken. Sana da geçmiş olsun bu arada .

Iyi olmana sevindik :) haklısın.. çok teşekkür ederim

çooook ama çook güzelsin bence en azından hayallerimde öylesin öyle kal foto falan koyma istemiyorum böyle tanıdık böyle devam etsin..2 hafta sonra yokum buralarda dünyanın bi ucundayım gitmeden biraz daha konusabilsek seninle ?

çooook ama çook güzelsin bence en azından hayallerimde öylesin öyle kal foto falan koyma istemiyorum böyle tanıdık böyle devam etsin..2 hafta sonra yokum buralarda dünyanın bi ucundayım gitmeden biraz daha konusabilsek seninle ?

Hemen eski psikiyatrime yönlendiriyorum seni

Aylar sonra giriş yaptım mesajlara cevap vermek istedim konuyu hortlatmış oldum galiba :) Şizofrenin de aslında çeşitleri var abinin ne gibi sorunları vardı bilmiyorum fakat bundan 2-3 yıl önce çok çok zor günler geçirdim. Bu konuyu açtığım tarihlerde daha iyiydim daha hayata dönüktüm . Her hafta gittiğim hastanedeki psikiyatrimin bana özel tuttuğu raporda çok daha iyi gözüküyordum ve bi hastalığım bu değildi maalesef . Şuan bomba gibiyim herşey yolunda hatta unutmuştum bi çok şeyi ta ki konuyu görene kadar :) Bi değişik oldum açıkçası. Bu arada kullandığım ilaçları sormuşsun 3 çeşit ilaç kullanıyordum prozac risperdal remeron fakat risperdal dan önce başka bi ilaç kullanıyordum onun ismi şuan aklımda değil . Anladığım kadarıyla seninde bi takım sıkıntıların varmış . senin durumun nedir ? Abinede sanada geçmiş olsun bu arada.

Benim korkuyla ilgili sıkıntılarım vardı (hala var fakat eskisi kadar değil) , biraz da sinir

Kimyasala ihtiyaç duymadım hiçbi zaman.

Teşekkür ederim , sana da geçmiş olsun düzelmene sevindim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri