Benim abim de şizofren, fakat benim bildiğim kendileri farkına varmazlar hallerinin
Ve kabullenmezler
Geçmiş olsun, fakat hapları bırak derim
Şizofreni kadar olmasa da ben de bi dönem tedavi gördüm, ve haplar insanın kafasını uyuşturmaktan başka bi şey yapmıyo
Belli bi zaman sonra azaltmaya başlayıp yavaş yavaş tedaviyi bitircez deniyo, fakat o azalma hiçbi zaman gelmiyo
Lustral kullanıyodum ben, sen ne kullanıyosun kaç mg lık?
Ve diceğim o ki, farkındalığın varsa bırakman çok daha kolay , abim bi gün hapı içmese evleri ayağa kaldırıyodu bambaşka bi şey oluyodu, ama bıraktı ve şu an gayet iyi
Daha kontrollü en azından
Acil şifa dilerim
Aylar sonra giriş yaptım mesajlara cevap vermek istedim konuyu hortlatmış oldum galiba Şizofrenin de aslında çeşitleri var abinin ne gibi sorunları vardı bilmiyorum fakat bundan 2-3 yıl önce çok çok zor günler geçirdim. Bu konuyu açtığım tarihlerde daha iyiydim daha hayata dönüktüm . Her hafta gittiğim hastanedeki psikiyatrimin bana özel tuttuğu raporda çok daha iyi gözüküyordum ve bi hastalığım bu değildi maalesef . Şuan bomba gibiyim herşey yolunda hatta unutmuştum bi çok şeyi ta ki konuyu görene kadar Bi değişik oldum açıkçası. Bu arada kullandığım ilaçları sormuşsun 3 çeşit ilaç kullanıyordum prozac risperdal remeron fakat risperdal dan önce başka bi ilaç kullanıyordum onun ismi şuan aklımda değil . Anladığım kadarıyla seninde bi takım sıkıntıların varmış . senin durumun nedir ? Abinede sanada geçmiş olsun bu arada.
Şizofrenim malasef şaka değil ne yazık ki . Bir kaç arkadaşım dışında sizlerde öğrenmiş oluyorsunuz bu hastalığımı.İlaç ve psikolog tedavisi görüyorum uzun süredir.Kötü olan ise değişen bir şey yok
Araya girdim kusura bakma. Nikini gorunce bakmadan edemedimm uzun zamandirda yoktun. Iyi olmana cok ama cok sevindim.ALLAH butun ruh ve beden hastaliklara sifa versinm kalbi kararmis hastalara dahada cok sifalar versin.
Cok sevindim inan. Mutlu oldum.
Gecmis olsun kardesim. Ben sizofreni degildim fakat uzunca bir sure halisulasyonlar gormustum suratima kukreyen kaplankar durduk yerde beni oldurecek olan eli kancali adamlar fakat ben bunlarin halisulasyon oldugunu farkindaydim. Seni tebrik ediyorum bu durumu kabullenerek en iyisini yapmissin.
Geçmiş olsun
Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim evet uzun zamandır yoktum aklıma burada ki hatıra değer dostluklarım olduğu geldi , bi uğrayayım dedim Nasılsın görüşmeyeli ?
Iyi ettin. Daha sık bekleriz. Iyiyim ne oksun tr ye kesin donus yapacagim gun sayiyorum. 31 mayista donus yapmayi planliyorum ins.
Kendini şu an iyi hissediyorsan sorun yok bence.
Allah yardımcın olsun. :R
Fakat şunu soracaktım prozac sanırım ağır bi ilaç mıydı?
Yani öyle hatırlıyorum da kullanmışsın sorasım geldi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.