İtiraf ediyorum :D

Critic

Kayıtlı Üye
Şizofrenim malasef şaka değil ne yazık ki . :D Bir kaç arkadaşım dışında sizlerde öğrenmiş oluyorsunuz bu hastalığımı.İlaç ve psikolog tedavisi görüyorum uzun süredir.Kötü olan ise değişen bir şey yok :D

---> İtiraf ediyorum :D

Kusura bakmayin benim haddime degil belki yazmak ama yazma geregi duydum nedense :)

Bence ovunme degilde kabullenmislik gibime geldi.

Kesinlikle öyle.Övünsemde övünmesemde bu hastalığım var,yapabileceğim en iyi şey bunu kabullenmek,barışık olmam olur.

Kesinlikle öyle.Övünsemde övünmesemde bu hastalığım var,yapabileceğim en iyi şey bunu kabullenmek,barışık olmam olur.

Tevekkur etmek kadar guzel birsey yok. Herkes beceremez bunu. Seni tebrik ediyorum bu konuda. Tekrardan gecmis olsun kardesim.

hayırlısı olsun

Teşekkür ederim.

Tevekkur etmek kadar guzel birsey yok. Herkes beceremez bunu. Seni tebrik ediyorum bu konuda. Tekrardan gecmis olsun kardesim.

Hayat zorluklarla dolu bu zorluklar olmasa hayatın tadı tuzu kalmaz.Teşekkür ederim kardeşim.

Boşver hiç olmazsa arkadaşların var :/

Geçmiş olsun, geçer umarım..

Teşekkür ederim,umarım...

Teşekkür ederim.

Herseye Ragmen Hayati En Güzel Sekilde Yasamak Gerekiyor Bunu Da Herseyi Kabullenmekle Yaparsin ...Kafaya Takarak Daha Sor Olur ....

Gecmis Olsun Allah Sifalar Versin ...

Geçmiş olsun önemli olan kendinle barışık olman gerisi gelir zaten. Haline şükretmeyi unutma..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri