ItiraF ediyorum [ Bitti ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak ben diyorum ki suç sadece kızda değildir erkektede vardır bu sadece benim bir örneğim ayrıca her kızı aynı kefeye koymak doğru değil bazı kızlar sewgilileri için neleri göze alır erkekte yanındaymış gibi olur ama 2 gün sonra ayrılalım der tabiki basit kız mı yok mu dolu ama lütfen genelleme yapmayalım!!

Genelleme zaten yapmiyoruz ama cogunun öyle oldugu kesin!
sevdikLeri erkegin kurallarini kaldiramiyorlar
istiyorlarki sunu yapayim bunu yapayim
acik giyiniyeyim bi sürü erkek arkadasim olsun.
kabul etselerde etmeselerde türk erkegi kiskanctir
kendileri bizden kiskanclar
bi kızla konustugumuzu görsünler o kızın sacını basını yolarlar
e bunu bildikleri halde neden bizi anlamiyorlar
bi sorun yokmu sence burda ?

bak işte genellemenin alasını yapıyorsun ben erkek arkadasım için ne huylarımdan vazgeçmiştim açık giyinme onun yanında ne olur sonra noldu 2 gün sonra bitirdi!!

bak işte genellemenin alasını yapıyorsun ben erkek arkadasım için ne huylarımdan vazgeçmiştim açık giyinme onun yanında ne olur sonra noldu 2 gün sonra bitirdi!!

siz kızlar hatayi burda yapiyorsunuz yaptiginiz hatanin farkında bile degilsinizki..
ask sevgi arkadaslik 2 3 günde yapilmaz 2 3 günde tanidiginiz bi erkekden etkilenebiliyorsunuz sadece etkilenmekle bi insanla arkadaslik kurulsaydi ask'i kimse tanimamis olurdu..
erkek bayan demiyorum insanlari tanımadan onunla arkadas olmak cok yanlis..
en fazla 1 ay'da tanidiginiz bi erkekle rahatlikla arkadaslik kurabiliyorsunuz el ele tutabiliyorsunuz erkekde belki bende etkilenirim hoslanirim diye sizinle cikiyor etkilenmeyince hoslanmayinca ayriliyor.. erkeklerin eline bu kozu siz veriyorsunuz kimse degil..

siz kızlar hatayi burda yapiyorsunuz yaptiginiz hatanin farkında bile degilsinizki..
ask sevgi arkadaslik 2 3 günde yapilmaz 2 3 günde tanidiginiz bi erkekden etkilenebiliyorsunuz sadece etkilenmekle bi insanla arkadaslik kurulsaydi ask'i kimse tanimamis olurdu..
en fazla 1 ay'da tanidiginiz bi erkekle rahatlikla arkadaslik kurabiliyorsunuz el ele tutabiliyorsunuz erkekde belki bende etkilenirim hoslanirim diye sizinle cikiyor etkilenmeyince hoslanmayinca ayriliyor.. erkeklerin eline bu kozu siz veriyorsunuz kimse degil..
evet bunu yapan bazı kızlar var sinir oluorum 2 qunde tanıqıdıqına nasıl quvenior ..erkeklere quvenilirmi hiçç bence o kızlar burda yanlış yapıor

bizimki öyle dğil işte 1 dönem boyunca peşimden koştu neler neler yaptı bende 2. dönemin basında gerçekten sewdiğini düşndm arkds olduk sonra çıkmaya basladık ama çıkmaya baslayınca o soğudu ben ilişkiyi düzeltmek için elimden gelen herşeyi yaptım ama o hevesini almıştı o kadar peşimden koştu elde etti beni işi bitti işte bende genelleme yapiim o zaman erkekler doyumsuzdur !!

evet bunu yapan bazı kızlar var sinir oluorum 2 qunde tanıqıdıqına nasıl quvenior ..erkeklere quvenilirmi hiçç bence o kızlar burda yanlış yapıor

erkeklere degil canım

insanlara güven yok

cok iyi tanımalisin cok..

cünki sen kendine sunu demelisin

ben güzelim iyi yürekliyim herkez benim arkadasim olamaz

olması icin cok iyi tanımam lazim
bu dünyaya 1 kere geliyorum
hayati dolu dolu güzelce yasamaliyim
kimseye kendini üzdürtmemelisin

itiraz ettigim nokta bu özge ;)

bizimki öyle dğil işte 1 dönem boyunca peşimden koştu neler neler yaptı bende 2. dönemin basında gerçekten sewdiğini düşndm arkds olduk sonra çıkmaya basladık ama çıkmaya baslayınca o soğudu ben ilişkiyi düzeltmek için elimden gelen herşeyi yaptım ama o hevesini almıştı o kadar peşimden koştu elde etti beni işi bitti işte bende genelleme yapiim o zaman erkekler doyumsuzdur !!

ha i$de bak

düsündügüm sey.

bir erkek bir bayani etkilemeye calisiyorsa o iste bi bityenigi vardır.
bir bayani en kolay duygusallikla kendine baglayabilir , etkiLeyebilirsin..

iste siz bayanlar o pesinden kosarken yaptiklarina kaniosunuz

anLatabiLdimmi ?

yha 1 donem neye yeterkii bak ben 7 sene tanıdım sonra çıktım 2sene surdu

ha i$de bak

düsündügüm sey.

bir erkek bir bayani etkilemeye calisiyorsa o iste bi bityenigi vardır.
bir bayani en kolay duygusallikla kendine baglayabilir , etkiLeyebilirsin..

iste siz bayanlar o pesinden kosarken yaptiklarina kaniosunuz

anLatabiLdimmi ?

eet biz saf kalpli olduğumuz için kanıyoruz ama küçük ayrıntı bizi kandıranlarda erkekler!!!

diesel sana hak veriyorum
ben bir kız olarak,
erkeğin kıskaç olmasını isterim,seven insan kıskanır, buradan bile sevgisini anlayabilirsin ;)

Kanma

kafana silahmi dayiyor bana kanacaksin diye ??

bence sucu kendinde ara kimsede degil.

yoo ben öyle bişey mi dedim hani siz diyorsunuz yha hep kızlar die ama unutmayın erkekler hiçbi zaman suçsuz deil asıl büük suç onlar her erkek kandırıyor eline ne geçiyor peki sadece zevk! erkekler ask nedir biliyorlar mı acaba ?? boşuna dememişler kızlar duygusaldır die kızlar duygusaldır aşka önem verir ama erkekler ruhsuzdur doymak bilmezler !!
-feminist damarlarım kabardı dikkat :D_

saf kalplilik pek fayda etmiyor, karşındakini iyice tanımadıkça ;)

yha bizim konumuz kim suçlu kim suçsuz değil yada saf kalplilik değil erkekler genelleme yapıyor ben ona sinir oldum basit kızlarla bizleri aynı kefeye koyuyorlar ne kadar doğru bu onu konuşuyoruz konu biraz baska yerlere saptı ama neyse :D

yoo ben öyle bişey mi dedim hani siz diyorsunuz yha hep kızlar die ama unutmayın erkekler hiçbi zaman suçsuz deil asıl büük suç onlar her erkek kandırıyor eline ne geçiyor peki sadece zevk! erkekler ask nedir biliyorlar mı acaba ?? boşuna dememişler kızlar duygusaldır die kızlar duygusaldır aşka önem verir ama erkekler ruhsuzdur doymak bilmezler !!
-feminist damarlarım kabardı dikkat :D_

canım bütün erkekler bir değil bütün kızlar bir değildir
unutmaki erkekler kızlardan daha duygusaldır,
büyük suç muç erkeklerin değildir, olayın oluşuna davranışlarına baglıdır.
özgecim ya çok feministsisnhahaha

yha bizim konumuz kim suçlu kim suçsuz değil yada saf kalplilik değil erkekler genelleme yapıyor ben ona sinir oldum basit kızlarla bizleri aynı kefeye koyuyorlar ne kadar doğru bu onu konuşuyoruz konu biraz baska yerlere saptı ama neyse :D

semih kendini ele alıyordur, erkekleri genelleme yapmıyordur ;)

canım bütün erkekler bir değil bütün kızlar bir değildir
unutmaki erkekler kızlardan daha duygusaldır,
büyük suç muç erkeklerin değildir, olayın oluşuna davranışlarına baglıdır.
özgecim ya çok feministsisnhahaha

cnm napiyim yha erkeklerin ilk sayfalarda yazdıkları şeylere bakar mısın feci sinir oldum yok biz uzaylıymışızda bütün kızlar aynıymışta gelde sinir olma bu konuda feministlk damarlarım kabarıyo kimseyi tanımıyorum yhani:D
dediğin gibi bencede hiçbir kız aynı deildir ama erkekler aynı dior eğer bütün kızlar aynıysa o zaman bizde genelleme yapıp bütün erkeklerde aynıdır diorz nede olsa kadın erkek eşitliği varMIŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri