Buğra1
Kayıtlı Üye
Uzaylilarla iletisim kuruLdugunda
onlardan alacaz bugra
uzayLı bu kızlar
Doqru kardeşim
Uzaylilarla iletisim kuruLdugunda
onlardan alacaz bugra
uzayLı bu kızlar
itiraf ediyorum Sevdigim Kizdan AyriLdim 8 Gün Oldu cikali Dün Hersey bitti . !
ahh taksaydim ztn burda olmazdim.. sevene eywalla sevmeyene kapi orda kimseyi zorla sevdiremem kimseyede zorla asik olamam.. diesel kardesim haklisin takmam kafana aman salla ya ask mi kalmis bu devirde millet aski sakiz qibi yasiyor..eywalla yorumlar icinde
size yhemin ediyorum bazen bende anLamıorum ne erkekleri ne kızLarı 1 günde sevio 2 günde aşık oLuyo milLet inandırıyo sende seviyor ayRIlmayız die kaptırıosun kendni off yha nie hep böyLe oLuyor:147:insan sevmediği biriyle sırf hoşLanıorum die neden çıkar neden seviyorum aşığım der 2 gün bırakıp seviyorum sandım der..böLeleri yüzünden sevginin aşkın adı 2 3 günLüğe çıktı böleleri haketmiyor ne sevmeyi ne sevilmeyi..
Canım Simdi 1 Günde Seviyo 2. Günde a$ik oLuyo deyip a$kı kirLetioruz biz..
a$k Bir Ağaç Gibidir Emek İstiyor. Ağaç Büyüdükten Sonra Meyvesini Yiceksin..
Ama Simdiki GencLerimiz Bi Gün ßiriyle ßi Gün Biriyle Bi ona seni seviyorum diyorlar bi ona..Sacmaliktan Baska bisey degil..Kim ne derse desin bu devirde gercek a$k Sınırlı Sayida.. Günden Günede azaLior..
üzüLme cnms en sıkma canını
bazen ben biLe anLmıorum:147:
sizinn aşktann anladığınızz bu muu iki günlükk şeyy pöfffff....
Bu kızları anlama klawuzu warmı acaba?:160:
aa erkekler ne oluyo peki bende erkekleri anlamıyorum her erkek biriyle çıkarken sewgilsi yanında olmadığı zaman baska kızlara bakıyor nerde kaldı güven nerde kaldı sözler erkeklerin hepsi çapkın diincede genelleme yapmayın diyorlar yalansa yalan diyin??
anL*** isteyen mutLaka anLar basit oLanLar anLayamadıqıNdada suç kıza kaLırr.. kabuL etmek lasımqiii cidden basiT kızLar var ama emiNimki 10000 kızdan sadece 1 bole diebiliriz
xx_ßuттєяFLγ;630723' Alıntı:itiraf ediyorum cocugu okulların acıldıgında beri sewdim karne günü cıktık simdi de ayrıldık
Yeni konu ac canım
bura baskasinin konusu
kızlarda bakiyor tek erkekLer degil..
Bu Gözdür engelleyemezsin..
bakmiyorum dersen yalan söylemis oLursun
yakı$ıkLı bi erkek görünce sen ßakmiomusun Kötü manada degil ama..
bakiosundur illaki
erkekLerde güzel bi kız görünce ßakiorlar.
bakmiyorum diyenLere inanmam..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.