ItiraF ediyorum [ Bitti ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahh taksaydim ztn burda olmazdim.. sevene eywalla sevmeyene kapi orda kimseyi zorla sevdiremem kimseyede zorla asik olamam.. diesel kardesim haklisin takmam kafana aman salla ya ask mi kalmis bu devirde millet aski sakiz qibi yasiyor..eywalla yorumlar icinde

ahh taksaydim ztn burda olmazdim.. sevene eywalla sevmeyene kapi orda kimseyi zorla sevdiremem kimseyede zorla asik olamam.. diesel kardesim haklisin takmam kafana aman salla ya ask mi kalmis bu devirde millet aski sakiz qibi yasiyor..eywalla yorumlar icinde

size yhemin ediyorum bazen bende anLamıorum ne erkekleri ne kızLarı 1 günde sevio 2 günde aşık oLuyo milLet inandırıyo sende seviyor ayRIlmayız die kaptırıosun kendni off yha nie hep böyLe oLuyor:147:insan sevmediği biriyle sırf hoşLanıorum die neden çıkar neden seviyorum aşığım der 2 gün bırakıp seviyorum sandım der..böLeleri yüzünden sevginin aşkın adı 2 3 günLüğe çıktı böleleri haketmiyor ne sevmeyi ne sevilmeyi..

size yhemin ediyorum bazen bende anLamıorum ne erkekleri ne kızLarı 1 günde sevio 2 günde aşık oLuyo milLet inandırıyo sende seviyor ayRIlmayız die kaptırıosun kendni off yha nie hep böyLe oLuyor:147:insan sevmediği biriyle sırf hoşLanıorum die neden çıkar neden seviyorum aşığım der 2 gün bırakıp seviyorum sandım der..böLeleri yüzünden sevginin aşkın adı 2 3 günLüğe çıktı böleleri haketmiyor ne sevmeyi ne sevilmeyi..

:)

Canım Simdi 1 Günde Seviyo 2. Günde a$ik oLuyo deyip a$kı kirLetioruz biz..

a$k Bir Ağaç Gibidir Emek İstiyor. Ağaç Büyüdükten Sonra Meyvesini Yiceksin.. :)
Ama Simdiki GencLerimiz Bi Gün ßiriyle ßi Gün Biriyle Bi ona seni seviyorum diyorlar bi ona..Sacmaliktan Baska bisey degil..Kim ne derse desin bu devirde gercek a$k Sınırlı Sayida.. Günden Günede azaLior..

:)

Canım Simdi 1 Günde Seviyo 2. Günde a$ik oLuyo deyip a$kı kirLetioruz biz..

a$k Bir Ağaç Gibidir Emek İstiyor. Ağaç Büyüdükten Sonra Meyvesini Yiceksin.. :)
Ama Simdiki GencLerimiz Bi Gün ßiriyle ßi Gün Biriyle Bi ona seni seviyorum diyorlar bi ona..Sacmaliktan Baska bisey degil..Kim ne derse desin bu devirde gercek a$k Sınırlı Sayida.. Günden Günede azaLior..

Aynen Kardesim Degmez Hic Birsey icin Hic Kimse icin.. Ben Cok Acisi Cektim Yemin ederim Artik Hic Bir iLiskinin Bitisi Bana eskiLer kadar Aci vermiyor insan Birseye aListimi Ayni Aciyi Birdaha his etmiyor.. Neyse oLan oLmus bIten bitmis.. Ask Meyveyse Bu Meyveyi ********ce yiyenLer UTANSIN .. !!

aa erkekler ne oluyo peki bende erkekleri anlamıyorum her erkek biriyle çıkarken sewgilsi yanında olmadığı zaman baska kızlara bakıyor nerde kaldı güven nerde kaldı sözler erkeklerin hepsi çapkın diincede genelleme yapmayın diyorlar yalansa yalan diyin??

aa erkekler ne oluyo peki bende erkekleri anlamıyorum her erkek biriyle çıkarken sewgilsi yanında olmadığı zaman baska kızlara bakıyor nerde kaldı güven nerde kaldı sözler erkeklerin hepsi çapkın diincede genelleme yapmayın diyorlar yalansa yalan diyin??

kızlarda bakiyor tek erkekLer degil..

Bu Gözdür engelleyemezsin..

bakmiyorum dersen yalan söylemis oLursun

yakı$ıkLı bi erkek görünce sen ßakmiomusun Kötü manada degil ama..
bakiosundur illaki
erkekLerde güzel bi kız görünce ßakiorlar.
bakmiyorum diyenLere inanmam..

kızlarda bakiyor tek erkekLer degil..

Bu Gözdür engelleyemezsin..

bakmiyorum dersen yalan söylemis oLursun

yakı$ıkLı bi erkek görünce sen ßakmiomusun Kötü manada degil ama..
bakiosundur illaki
erkekLerde güzel bi kız görünce ßakiorlar.
bakmiyorum diyenLere inanmam..

bak ben diyorum ki suç sadece kızda değildir erkektede vardır bu sadece benim bir örneğim ayrıca her kızı aynı kefeye koymak doğru değil bazı kızlar sewgilileri için neleri göze alır erkekte yanındaymış gibi olur ama 2 gün sonra ayrılalım der tabiki basit kız mı yok mu dolu ama lütfen genelleme yapmayalım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri