---> İtiraf Edin Çocuklugumun çizgi filmi Jetgiller ❤☺
lolamera Bayan Üye 14 Tem 2012 #342 ---> İtiraf Edin Gidemiyecegine üzüldüm ama sevincim kat ve kat daha fazla... Bu beni kötü birimi yapar :H
---> İtiraf Edin Gidemiyecegine üzüldüm ama sevincim kat ve kat daha fazla... Bu beni kötü birimi yapar :H
quLDeniz Bayan Üye 14 Tem 2012 #343 ---> İtiraf Edin kızqınLıqın kırıcı oLuyor sakın nefret etme hep akLında oLurum
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 14 Tem 2012 #344 ---> İtiraf Edin Her arkadaşım en az bir kez sormuştur; sinirlerini mi aldırdın sen :H
Lilith Daughter of the Void Admin 14 Tem 2012 #346 ---> İtiraf Edin İtiraf ediyorum counter strike metin2 oynuyorum ps de oynuyorum :kopkop:
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 15 Tem 2012 #349 ---> İtiraf Edin Kuzenimin bu kadar komik olduğunu bilmiyordum.
duyguMuhtar Bayan Üye 15 Tem 2012 #351 ---> İtiraf Edin deniz de babamı su yatagından atan bendım şişşşt aramızda
duyguMuhtar Bayan Üye 16 Tem 2012 #355 ---> İtiraf Edin ben yaparım. problem değil. ben hallederim. siz zahmet etmeyin. olur olur... ve benzerici insan tipi. benim ben. siz rahatsız olmayın.
---> İtiraf Edin ben yaparım. problem değil. ben hallederim. siz zahmet etmeyin. olur olur... ve benzerici insan tipi. benim ben. siz rahatsız olmayın.
Silencio Kayıtlı Üye 16 Tem 2012 #356 ---> İtiraf Edin Galatasaray'a aşığım itiraf etmek istiyorum xD