annemin beni terlikle ilk kovaladığı gün .. ahh ah unutamam o günleri hahahahahahahahaha
KaRaNLıK2 Bayan Üye 25 Eyl 2008 #81 annemin beni terlikle ilk kovaladığı gün .. ahh ah unutamam o günleri hahahahahahahahaha
Kei* Kayıtlı Üye 2 Eki 2008 #86 Rockßottom' Alıntı: konuyu görünce unuttuklarımı hatrladımm Genişletmek için tıkla ...
Kei* Kayıtlı Üye 2 Eki 2008 #88 Eve geç geLdm Diye babamn Eve aLmamasını O Geceyi Bİ Teknenin İcinde geçirdim Geceyi Unutamam
sEmih Kayıtlı Üye 2 Eki 2008 #91 raşa' Alıntı: ewt diesel pişman oldummm...neyse..bu anıda unutamicam Genişletmek için tıkla ... Hm. Etkisizdi Yani. Neyse Bunuda unutama bakaLım
raşa' Alıntı: ewt diesel pişman oldummm...neyse..bu anıda unutamicam Genişletmek için tıkla ... Hm. Etkisizdi Yani. Neyse Bunuda unutama bakaLım
raşa Bayan Üye 2 Eki 2008 #92 arkadşlarla beraber marmaris aksaz da yaptıımız deniz kampını unutamicamm deniz izcileriiixD
QrqaniKSheKeR Bayan Üye 2 Eki 2008 #93 KucuKken babamıb Kulaqını ıSırmıstım Babam aqLıyodu onu unutamadım