İnternetten alışveriş yapar mısınız?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Kas 2012 #5 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Çok Gerekirse babamla almıstık bı kac kre
leylmira Bayan Üye 28 Kas 2012 #7 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Evet kitap ve kozmetik ürünlerini alıyorum
Kuman Kayıtlı Üye 28 Kas 2012 #8 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? yaparım fakat teknoloji değil. daha çok aksesuar
Lilith Daughter of the Void Admin 29 Kas 2012 #9 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Evet yaparım, genelde kitap ağırlıklı.
yesil83 Bayan Üye 29 Kas 2012 #10 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Oldukca fazla , cogunlukla internetten yaparim alisverisleri en cok elektronik alisverisleri yaparim sus esyalari Filan
---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Oldukca fazla , cogunlukla internetten yaparim alisverisleri en cok elektronik alisverisleri yaparim sus esyalari Filan
AliceWonder Banned 29 Kas 2012 #11 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? ilk defa okulum icin aldim mektubu bile sakliyorumm )
aeryu Bayan Üye 29 Kas 2012 #12 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Ben internetten alış veriş yapmanın çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden hiç yapmadım ve inşallah da yapmıycam.
---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Ben internetten alış veriş yapmanın çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden hiç yapmadım ve inşallah da yapmıycam.
B By SerhaT Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #14 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Bir kere yaptım ne ürün geldi ne para..Bir daha yapar mıyım?Asla xD
---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Bir kere yaptım ne ürün geldi ne para..Bir daha yapar mıyım?Asla xD
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 20 Ağu 2013 #16 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Evet. İnternet'ten alışveriş yaparım. Tabii ki her kurumdan, siteden değil.
---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Evet. İnternet'ten alışveriş yaparım. Tabii ki her kurumdan, siteden değil.
Azselya Bayan Üye 21 Ağu 2013 #18 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Hayır yapmadım. Dokunmam incelemem denemem lazım
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 22 Ağu 2013 #20 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Hiç Yapmadım