---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? coğu şeyi
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 5 Kas 2013 #24 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Çok gerekirse sadece, yoksa yapmam.
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 28 Kas 2013 #26 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Sık olmasa da yaparım
yesil83 Bayan Üye 28 Kas 2013 #28 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Fazlasiyla. Hemen hemen herseyi internetten aliyorum. Tr de buna cesaret edemem sanirim.
---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Fazlasiyla. Hemen hemen herseyi internetten aliyorum. Tr de buna cesaret edemem sanirim.
sEmih Kayıtlı Üye 2 Ara 2013 #29 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Türkiyede Bi Sıkıntı Yok En Azından Benim Başıma Gelmedi Herşeyi İnternetten Alırım.
---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Türkiyede Bi Sıkıntı Yok En Azından Benim Başıma Gelmedi Herşeyi İnternetten Alırım.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 2 Ara 2013 #30 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Çok Gerekirse
parasite Kayıtlı Üye 3 Ara 2013 #32 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? buralarda bulamayacağım bir şeyse yada fiyatı çok uygunsa internet ilk tercihim oluyor son zamanlarda ...
---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? buralarda bulamayacağım bir şeyse yada fiyatı çok uygunsa internet ilk tercihim oluyor son zamanlarda ...
XPeke Kayıtlı Üye 3 Ara 2013 #33 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? cok yaparımm ve hicbi sorun yamadım
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 29 Kas 2015 #34 ---> İnternetten alışveriş yapar mısınız? Bazen yaparım