---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Ders
H ' hazel Bayan Üye 31 May 2012 #322 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyuyor olurdum ..
LazTurk53 Kayıtlı Üye 31 May 2012 #323 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz kızlar ile evcilik oyunu oynuyorduk
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 1 Haz 2012 #324 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyurdum ki uyuyorum zaten
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Haz 2012 #327 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Dershaneye giderdim.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 1 Haz 2012 #328 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz velileri taksitleri getirmesi için tehdit ediyor olurdum :M
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz velileri taksitleri getirmesi için tehdit ediyor olurdum :M
M McDeSTuR Kayıtlı Üye 1 Haz 2012 #332 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Ders Çalışıyor Olurdum Muhtemelen
AyPerisi Bayan Üye 2 Haz 2012 #335 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz gitar çalıyor olurdum.......
U Umuthayali Kayıtlı Üye 2 Haz 2012 #336 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz düşünceli beklerdim öyle..
Shadowmadarax Kayıtlı Üye 2 Haz 2012 #338 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Bilgisayara oturmuş anime arşivimi seyrediyor olurdum. ._.
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Bilgisayara oturmuş anime arşivimi seyrediyor olurdum. ._.
Tarquin Kayıtlı Üye 2 Haz 2012 #340 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Şu güzel havada yürümekten güzel ne olabilir ki ?