---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyku
G Gülümse. Bayan Üye 4 May 2012 #283 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz İyi ki var tarih çalışmak istemiyorum.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 4 May 2012 #285 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Yanı başımda duran yatağımın içinde olurdum.
ashli Bayan Üye 4 May 2012 #286 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Sıkıla sıkıla ferihayı izler olurdum gerçi izliyorum bi yandan
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Sıkıla sıkıla ferihayı izler olurdum gerçi izliyorum bi yandan
G Gülümse. Bayan Üye 4 May 2012 #287 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Yalan dünya izliyor olurdum. Dizinin bu gün olduğunu şimdi hatırladım.
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Yalan dünya izliyor olurdum. Dizinin bu gün olduğunu şimdi hatırladım.
Altmis Bir Kayıtlı Üye 4 May 2012 #288 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz film izliyor olurdum
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 5 May 2012 #289 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Dershanede olurdum.
Calla Bayan Üye 5 May 2012 #290 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Bu gün çok huzursuz bi gün hiç bilmiyorum sıkıntıdan patlardım herhalde : )
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Bu gün çok huzursuz bi gün hiç bilmiyorum sıkıntıdan patlardım herhalde : )
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 5 May 2012 #291 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz İnternet Olmasaydı e-okul'a öğrencilerin notlarını giremiyor olurdum :R
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz İnternet Olmasaydı e-okul'a öğrencilerin notlarını giremiyor olurdum :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 5 May 2012 #292 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyuyamamaya devam ederdim.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 8 May 2012 #295 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Dershaneye diye çıkardım evden.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 8 May 2012 #296 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Sahilde olurdum.
yesil83 Bayan Üye 22 May 2012 #298 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz kendi rekorumu kirmaya calisiyor olurdum, iskoliklige baglanirdim
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz kendi rekorumu kirmaya calisiyor olurdum, iskoliklige baglanirdim
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 22 May 2012 #299 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyumaya Devam.
Lahuti Bayan Üye 22 May 2012 #300 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Ders çalışırdım büyük ihtimalle.