LoKuMuM<3
Bayan Üye
Bugün İncimle buluşmanın heyecanıyla sabahın köründe 7:50’de kalktım. İnci’nin de benden aşağı kalır yanı yoktu 8:15 gibi çaldırdı beni uyandım anlamında xD Tabi o avea ben turkcell olunca böyle anlaşıyoruz.Ama İncim cömert bi insan aradı beni konuştukkxD İşte saat 11 oldu ben ablamla evden çıktım.Yarım saat falan otobüsle gittik ve buluşacağımız yere geldik o arada İnci çaldırdı.Ben bir an heycanlandım geldiler diyexD 10dk. Oldu ortada kimsecikler yok.Sonunda o 2 kontörüme kıymak zorunda kaldımxD Daha otobüse bile binmemişler yaaaaa tam 45dk abartısız bekledik:M Sonunda İnci hanımlar çaldırdı Heyecan bastı oyhhxD Buluşacağımız yerden biraz uzaklaşmıştık arkamı döndüm 2 tane kız geliyo acaba İncimi diye tereddüt ettim devam ettim yola yanımıza yaklaştılar baktım kollarını açtı Büşra diye bağırıyoxD Bi koştum sarıldık doya doyaaa Yeterlede(hiphop girl) sarıldık tanıştık. Alışveriş merkezinin içine girdik oturduk bir yerde hediyesini verdim çok beğendiii..sonra direk telefon çaldı Buğraaa:M Aman sağolsun yokluğunu hiç yaşatmadı bu kadar yüzsüz bi insan görmedim kapa diyorum telefonu kapamıyoxD İnci telefonda konuşunca beni istedi Buğra yok istemem konuşmam onunla ben dedim yüzsüz diyorum yaa yalvarrdıxD Aldım telefonu nabr dedi iyim lan sen dedim bir an durakladım bu kızmı erkekmi diye yemin ederimhahahaİnci Cansuyla mesajlaşıyodu Cansumu dedim acaba..İnciye bu Cansu mu Buğramı diye sordum Buğra dedi ben kız lan bu dedim koptuk orda zatenxD Buğra bağışla beni harbiden tereddüt ettim bana diyoki topmu sandın benixD İnci sus işaretleri yapıyo bana Yeterde afern ya ben çocuğun yüzüne söyleyemedim sen söyledin dedixD O kadar yalvardım sinemaya girelim die izin vermedi beyfendiii Yeter girdi devreye hemen yumuşadı bizimkisixD Gidip Veda filmine bilet aldık…İşte biraz vardı sinemaya dışarı çıkıp caponların pazarlarında dolaştık yolda gidene kadar Buğra,İnci ben dedikodu yaptık forum hakkında herkes hakkını helal etsinxD
Sağolsunlar Cansu,Nazlı,Seda,Ayşenur yokluklarını hissetmediler Ayşenurun hattı vodafone Yeterin telefondan onunla mesajlaşıyoruz..Nazlıyla Sedanınki turkcell benimkinden onlarla..Cansununki avea İncidende onunla mesajlaşıyoruzxD Hepsine laf yetiştircez diye varya Sonunda sinema saati geldi girdik işte sıramız en arkada ben uzağı görmüyorum İnciyle romantik olsun diye en öne geçtikxDFilm çok duyguluydu nasıl ağlıyoruz biz Ben gözlerimi siliyorum ardından İnci komediydixD 1. yarıyı Buğrayla izledik sağolsun bitene kadr telefon açıktıxD 2. yarıya girmeden molada konuştuk tam benmle konuşuyodu artık telefonda dayanamadı kapandıxD 2. yarıda bitince çıktık işte..Buğra yine aradı hayy Allah’mmmmmm Foto çekilcez dedik telefon hala açık biz foto çekildik gittik merdivenlerde oturduk yolun ortasında flan çekildikxD veeee o acı annnnnnn ayrılma vakti İnciyle sarılıyoruz ayrılcaz tekrar sarılıyoruz sarıldık öptük vee ayrıldıkxD Eve geldim baktım İncim arıyo Merak etmiş eve vardımmı diyexD Azcık sohbet edip kapadık Yeterle ilk defa konuşmama rağmen kaynaştık çok sıcak birixD
Süper bir gündü başta İncime,Yetere ve ablama çok teşekkür ediyorummm..Buğra bizi hiç yalnız bırakmadığın için..Cansu,Nazlı,Seda,Ayşenur hep bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederim.xD
Sağolsunlar Cansu,Nazlı,Seda,Ayşenur yokluklarını hissetmediler Ayşenurun hattı vodafone Yeterin telefondan onunla mesajlaşıyoruz..Nazlıyla Sedanınki turkcell benimkinden onlarla..Cansununki avea İncidende onunla mesajlaşıyoruzxD Hepsine laf yetiştircez diye varya Sonunda sinema saati geldi girdik işte sıramız en arkada ben uzağı görmüyorum İnciyle romantik olsun diye en öne geçtikxDFilm çok duyguluydu nasıl ağlıyoruz biz Ben gözlerimi siliyorum ardından İnci komediydixD 1. yarıyı Buğrayla izledik sağolsun bitene kadr telefon açıktıxD 2. yarıya girmeden molada konuştuk tam benmle konuşuyodu artık telefonda dayanamadı kapandıxD 2. yarıda bitince çıktık işte..Buğra yine aradı hayy Allah’mmmmmm Foto çekilcez dedik telefon hala açık biz foto çekildik gittik merdivenlerde oturduk yolun ortasında flan çekildikxD veeee o acı annnnnnn ayrılma vakti İnciyle sarılıyoruz ayrılcaz tekrar sarılıyoruz sarıldık öptük vee ayrıldıkxD Eve geldim baktım İncim arıyo Merak etmiş eve vardımmı diyexD Azcık sohbet edip kapadık Yeterle ilk defa konuşmama rağmen kaynaştık çok sıcak birixD
Süper bir gündü başta İncime,Yetere ve ablama çok teşekkür ediyorummm..Buğra bizi hiç yalnız bırakmadığın için..Cansu,Nazlı,Seda,Ayşenur hep bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederim.xD
Son düzenleme: