İnci ♥ Büşra Buluşmaları

LoKuMuM<3

Bayan Üye
Bugün İncimle buluşmanın heyecanıyla sabahın köründe 7:50’de kalktım. İnci’nin de benden aşağı kalır yanı yoktu 8:15 gibi çaldırdı beni uyandım anlamında xD Tabi o avea ben turkcell olunca böyle anlaşıyoruz.Ama İncim cömert bi insan aradı beni konuştukkxD İşte saat 11 oldu ben ablamla evden çıktım.Yarım saat falan otobüsle gittik ve buluşacağımız yere geldik o arada İnci çaldırdı.Ben bir an heycanlandım geldiler diyexD 10dk. Oldu ortada kimsecikler yok.Sonunda o 2 kontörüme kıymak zorunda kaldımxD Daha otobüse bile binmemişler yaaaaa tam 45dk abartısız bekledik:M Sonunda İnci hanımlar çaldırdı Heyecan bastı oyhhxD Buluşacağımız yerden biraz uzaklaşmıştık arkamı döndüm 2 tane kız geliyo acaba İncimi diye tereddüt ettim devam ettim yola yanımıza yaklaştılar baktım kollarını açtı Büşra diye bağırıyoxD Bi koştum sarıldık doya doyaaa Yeterlede(hiphop girl) sarıldık tanıştık. Alışveriş merkezinin içine girdik oturduk bir yerde hediyesini verdim çok beğendiii..sonra direk telefon çaldı Buğraaa:M Aman sağolsun yokluğunu hiç yaşatmadı bu kadar yüzsüz bi insan görmedim kapa diyorum telefonu kapamıyoxD İnci telefonda konuşunca beni istedi Buğra yok istemem konuşmam onunla ben dedim yüzsüz diyorum yaa yalvarrdıxD Aldım telefonu nabr dedi iyim lan sen dedim bir an durakladım bu kızmı erkekmi diye yemin ederimhahahaİnci Cansuyla mesajlaşıyodu Cansumu dedim acaba..İnciye bu Cansu mu Buğramı diye sordum Buğra dedi ben kız lan bu dedim koptuk orda zatenxD Buğra bağışla beni harbiden tereddüt ettim bana diyoki topmu sandın benixD İnci sus işaretleri yapıyo bana Yeterde afern ya ben çocuğun yüzüne söyleyemedim sen söyledin dedixD O kadar yalvardım sinemaya girelim die izin vermedi beyfendiii Yeter girdi devreye hemen yumuşadı bizimkisixD Gidip Veda filmine bilet aldık…İşte biraz vardı sinemaya dışarı çıkıp caponların pazarlarında dolaştık yolda gidene kadar Buğra,İnci ben dedikodu yaptık forum hakkında herkes hakkını helal etsinxD

Sağolsunlar Cansu,Nazlı,Seda,Ayşenur yokluklarını hissetmediler Ayşenurun hattı vodafone Yeterin telefondan onunla mesajlaşıyoruz..Nazlıyla Sedanınki turkcell benimkinden onlarla..Cansununki avea İncidende onunla mesajlaşıyoruzxD Hepsine laf yetiştircez diye varya Sonunda sinema saati geldi girdik işte sıramız en arkada ben uzağı görmüyorum İnciyle romantik olsun diye en öne geçtikxDFilm çok duyguluydu nasıl ağlıyoruz biz Ben gözlerimi siliyorum ardından İnci komediydixD 1. yarıyı Buğrayla izledik sağolsun bitene kadr telefon açıktıxD 2. yarıya girmeden molada konuştuk tam benmle konuşuyodu artık telefonda dayanamadı kapandıxD 2. yarıda bitince çıktık işte..Buğra yine aradı hayy Allah’mmmmmm Foto çekilcez dedik telefon hala açık biz foto çekildik gittik merdivenlerde oturduk yolun ortasında flan çekildikxD veeee o acı annnnnnn ayrılma vakti:( İnciyle sarılıyoruz ayrılcaz tekrar sarılıyoruz sarıldık öptük vee ayrıldıkxD Eve geldim baktım İncim arıyo Merak etmiş eve vardımmı diyexD Azcık sohbet edip kapadık Yeterle ilk defa konuşmama rağmen kaynaştık çok sıcak birixD

Süper bir gündü başta İncime,Yetere ve ablama çok teşekkür ediyorummm..Buğra bizi hiç yalnız bırakmadığın için..Cansu,Nazlı,Seda,Ayşenur hep bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederim.xD

Son düzenleme:
---> İnci ~ Hipop Girl ~ Naughty_Girl

Cansudan Duydum Buluştuğunuzu:pp Kıskanmış Garibim.:8:Ardından Buğra Film Dinledim Diye Eveledi Geveledi.xD

1. Yılda Anca Bulustunuz Helal Olsun.Merak Ettim Her Cümle Sonuna Gülücük Koymayı Nasil Başardın.xD

---> İnci ~ Hipop Girl ~ Naughty_Girl

hahaha

cansu çatladı zaten farkettimxDxD buğrayı hiç sorma zatenxD

basbaya x ve D nin oluşumundanxDxD

---> İnci ~ Hiphop_Girl ~ Naughty_Girl

buğraya kız dedin he koptum hahaha

güzel gün inşallah bizde bi gun bulusuruz hahaha

bulusuruz dedigimi yedin dimi senle ne bulusacam be hadi ordan hahaha

hahaha

sorunlusun vllahi kesin karar verdimxD
döneksin olum yazın gelcektin laftaxD gelsende ben buluşmam dhaxD

Allahım ya yok böyle gıcık sesli bi kız :|

İnciyle konusuorum telde bana ver bana ver deyip duruyo.Hey Allahım verme desem olmaz.Bagırıyor bana ver diye.En sonunda ver dedim İnci'ye :kopkop:

Beni kız sandı :|

Halbuki ben insanlık yapıp kibar konusmustum.Ama anlamıyor arkadaş :kopkop:

msnde yalvarıosun gel diye :D

yalancıya bak varya çarpılcaksın bigün ağzın burnun yamulcakxD

Allahım ya yok böyle gıcık sesli bi kız :|

İnciyle konusuorum telde bana ver bana ver deyip duruyo.Hey Allahım verme desem olmaz.Bagırıyor bana ver diye.En sonunda ver dedim İnci'ye :kopkop:

Beni kız sandı :|

Halbuki ben insanlık yapıp kibar konusmustum.Ama anlamıyor arkadaş :kopkop:

hahaha olum sesin kız gibiydi vallahixD
ben kimse için yalvarmadım yalancı sen istedin telefona:M

abi en çok ben kıskandımm :| büşra sen bana msj atıyosun ya şimdi sinemaya gircez falan diye ben de oturdum sizin yanınızdaymışım gibi hayal kurdum :M xD olmaz böyle bişey ya .d ayşenurla msnde ağlıcaktık nerdeyse :|

neyse süperin de ötesinde bi günmüş .. biz yaşayamasakta hayallerle idare edecez bi süre xD

Seviyorum Sizi Çok :)

xDxD

oyy yavrumm benimxD
inşAllah hepimiz bigün bir araya gelicez:)

Yalnız sanki 40 yıllık arkadasız seninle ha direk lanlı lunlu konusmalara girdik telde :11:

Filmi Cansu'nun yüzünden dinleyemedim.Bi yandan onunla mesajlasıyorum bi yandan hoparlör açık filmi dinliyorum :kopkop:

Büşra bir dedikoducuki sormayın.Forumda dedikodusunu yapmadıgı kimse kalmadı.Yok böyle bir insan :kopkop:

Büşra Senden çok ben heycanlandım cidden :pp

Kıskandıkda Tabi :8:

Fotolarınızı Çok merak ediyorum Yarın Hemen atıyosunuz

Çatlıcam yoksa xD

Bigün İnşallah Hep beraber olucaz :)

Çok güzel Bi gündü Büşra Seviyorum sizleri çok ..

Yaaaa Kızaaaaammm Nazlıyla Msn'de Kıskançlıktan Çatlıcaktık Yaaa :pp

Seda'yla Telefonda Çatlıcaktık :pp

İnci Zaten Telefonda Çatlattı Beniii :M

Sinemaya Giriyoruz Diyo Yaaaa Hemde Bizsiz :M

Bende Sürekli Rahatsız Ettim Sizi Oh Canıma Değsin Çok Rahatladım :pp

Seviyorum Sizi Çokkk :)
Büşram İncim Sümeyra Ablam Yeter'm Bu Kadar Güzel Günü Bi Daha Bulamazsınız :pp

Yalnız sanki 40 yıllık arkadasız seninle ha direk lanlı lunlu konusmalara girdik telde :11:

Filmi Cansu'nun yüzünden dinleyemedim.Bi yandan onunla mesajlasıyorum bi yandan hoparlör açık filmi dinliyorum :kopkop:

Büşra bir dedikoducuki sormayın.Forumda dedikodusunu yapmadıgı kimse kalmadı.Yok böyle bir insan :kopkop:

sanki yabancıyız buğğ:M
zaten filmi dinlemeye kalksan bizim burnumuzu çekişlerimizi duyardınxD
dedikodumu oda nexD şimdi suçu bana yükleme sen başlattın dedikoduyuxD

Büşra Senden çok ben heycanlandım cidden :pp

Kıskandıkda Tabi :8:

Fotolarınızı Çok merak ediyorum Yarın Hemen atıyosunuz

Çatlıcam yoksa xD

Bigün İnşallah Hep beraber olucaz :)

Çok güzel Bi gündü Büşra Seviyorum sizleri çok ..

canımsınızz yaa:)
inşAllah cnm :)

Yaaaa Kızaaaaammm Nazlıyla Msn'de Kıskançlıktan Çatlıcaktık Yaaa :pp

Seda'yla Telefonda Çatlıcaktık :pp

İnci Zaten Telefonda Çatlattı Beniii :M

Sinemaya Giriyoruz Diyo Yaaaa Hemde Bizsiz :M

Bende Sürekli Rahatsız Ettim Sizi Oh Canıma Değsin Çok Rahatladım :pp

Seviyorum Sizi Çokkk :)
Büşram İncim Sümeyra Ablam Yeter'm Bu Kadar Güzel Günü Bi Daha Bulamazsınız :pp

sinir ettin zaten bizi ay napıyosunuz ay ayrılıyomusunuz bensiz gezilirmixD sinirxD

Son düzenleme:

:D

GüzeL günmüş Bende şaşırdım ama cidden buLuşmuşsunuz yha :D

Şindiiiiii.
İlk önce sizlere teesüflerimi sunuyorum.
İnciiiiim bana çok az mesaj attınız :pp

Bende Buğrayla yetindim resmen. Az fırçada çektim çocuğa yazık xD

Hemm İncim İzmir'e gelince bizde buluşcazzzz. O zamanda ben sizi böyle çatlatıcamm :pp
Ama ilk önce Buğraya bir ayar çekmem gerekiyor xD

Neysemmm.
Güzel günmüş bebeklerim.
İnşallah bir gün hepimiz buluşabiliriz.

Seviyorumm hepinizii (:)

Not : Nete sırf şu konuya forum yapmak için girdim xD

Cansum , Aşkım Yazın İzmir'ime Geliyorum O zamanda İkimiz Buluşuruz Bebeğim :pp

Çatlatmak Nasıl Olurmuş Görürler O Zaman :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri