İitiraf ediyorum cok iğrencim

---> İitiraf ediyorum cok iğrencim

rica ederim ne demek:D çinli aşçıdan aldım tarifi yani -alıntıdır- xD karıncayı tatlı olarak yeriz artık karafatma ana yemek xD

yeriz yeriz beraber yeriz xD karafatoştan tatma***** çok şey kaybetmişsin insan bi tadına bakar ya kınıyorum seni xD

Özür dilerim hayal kırıklıgına ugrattım sanırım söz [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ve sen bu yemegi pişirdiginizde tadına bakmayan top olsun :I

Benim kuzenim sinek yiyordu :kuskus: sen yine iyisin :p

Çok şükür halime

Cok tatlısın demistim ya geri alıyorm :D keske bu konuyu hic okumasaydım :D

Ben de arada bir aperatif niyetine yerdim bir 2 tane tadı ekşidir evet :) tam da ekşi değil yaf değişik aslında acıya çalan bir ekşi :2:

Yok ya ben almıyım :R o işi bırakalı cok oldu ama anlaşılan sen hala devam :Ç

karınca kararınca...

koloni yemek uzun surdugu icin
simdi bitanesini anlatarak yicem hazırmısınız önce
yanlız basına aval aval gezen bitane arıyorum
30sn sonra buluyorum
yemeden önce söyle avucumda gezdiriyorum
parmak aralarımda dolısıyo 20sn sonra
elimi agzıma göturuyorum bi yandan huylanıyorum
bir yandan o soguk karnını ve bacaklarını tenimde hissediyorum 15 sn sonra
dudaklarımın arasından dilime degdirdigim parmagımı köpru gibi kullanıp dilime indiriyorum
10sn sonra Islak ve kımıl kımıl 5sn sonra Yumuyorum agzımı İcerde bir muddet cıkıs arıyo 50sn sonra cıkamayacagını anladığı anda umitsizce bir kenarda oturunca 10sn sonra dilimle ustune bastırıyorum 5sn sonra dıslerimi hafif hafif surtuyorum ona 3sn sonra dislerim ona dokundukca icim urperiyo hosuma gitmiyo degil 2sn sonra dislerim hafifce onu oksadıkca o da etkiye tepki olarak dilimii tırmalamaya baslıyo onurlu animal 1sn sonra ısırıyo hafif hafif en zevk aldıgım yeri 120sn sonra tabi bu arada agzımda iyice sulandıgı icin 60sn sonra karınca sıvının suyu icinde kalıyo 30sn sonra el kol hareketleri kısıtlanıyo 15sn sonra artık vakit geldi bitirici hareketi yapıyorum 5snsn sonra bogazımdan yukarıya cıktıgını hissediyorum 3sn sonra belkide bogazıma takılanın vicdanım oldugunu dusunuyorum 1sn sonra belkide darwindir diyorum guluyorum daha degisik yemek icin marjinal fikirlere acıgım discoverychannel man vs willd programınıda öneriyorum poset veriyim de ortalıgı batırmayın :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri