İitiraf ediyorum cok iğrencim

---> İitiraf ediyorum cok iğrencim

Of yaaaaaa :(

Geçin dalganızı kendim ettim kendim buldum ama değil mi? :(

Dalga olarak düşünme canım. İnsanlar ençok sevdiklerine takılır :)

Neyse çıktım konundan :R

Dalga olarak düşünme canım. İnsanlar ençok sevdiklerine takılır :)

Neyse çıktım konundan :R

Canım biliyorum bu şekil düşünsem göze alıp bu konuyu açmam sen bana ben sana takılıyoruz işte :R

hahaha .. [MENTION=151672]bluee[/MENTION] peki malzemeleri söyle yapalım [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] ile

Hım yemek neymiş merak ettim iyi birşeyse öglen az yiyim akşamki ziyafeti kaçırmıyım
:I

Canım biliyorum bu şekil düşünsem göze alıp bu konuyu açmam sen bana ben sana takılıyoruz işte :R

Hım yemek neymiş merak ettim iyi birşeyse öglen az yiyim akşamki ziyafeti kaçırmıyım
:I

Karınca Kavurma ile KaraBöcek Çevirme :R Haşerat Çorbası

Tipimi görsen acırdın bana...:I

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Tipimi görsen acırdın bana...:I

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

ahh kuzum yazık sana :(

Ama itiraf konusu böyledir :R konuyu açarken bunları gözönüne alman gerekir :R

Tabikide şaka maksatlı takılıyoruz sana :R sende buna ayak uydurmalısın :R

hahaha

Yazık de ardından bunları söyle oldumu hiç :I [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Bende arka cıkıyor bak bana dedim birden ama nerdeee..

Aman arkadasım Kubiden tarif almada istediğini yap o zaman onun verdiği tarifleri kaldıramayabilirim :I

Bu arada bal böcegini yiyebilirim bak xD o olur...

dikkat et kuzum iğnesini diline batırmasın :R

hahaha .. [MENTION=151672]bluee[/MENTION] peki malzemeleri söyle yapalım [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] ile

malzemeler bir tutam karafatma tereyağ eğer yanına aparatif istiyorsanız kakalak daolabilir.Tencereye yağı koyuyorsunuz ondan sonra yağ iyice kaynadıktan sonra tencereye karafatmaları atıyorsunuz cızz etmesi lazım etmezse tadı olmaz tabi ondan sonra salataylada süsleyerek afiyetle yenir. hahaha

Karınca yeme bende de varmıs :R hatta annem anlatıyor yazık hayvancağızları yuvasından çıktığı gibi ağzıma atıyormusum hahaha

malzemeler bir tutam karafatma tereyağ eğer yanına aparatif istiyorsanız kakalak daolabilir.Tencereye yağı koyuyorsunuz ondan sonra yağ iyice kaynadıktan sonra tencereye karafatmaları atıyorsunuz cızz etmesi lazım etmezse tadı olmaz tabi ondan sonra salataylada süsleyerek afiyetle yenir. hahaha

:36: Sık sık uyguluyorsun bu tarifi sanırım ballandıra ballandıra anlatıyon:I

Küçüktüm küçük xD

Karınca yeme bende de varmıs :R hatta annem anlatıyor yazık hayvancağızları yuvasından çıktığı gibi ağzıma atıyormusum hahaha

Aramızdaki tek fark sen "mış" lı anlatıyorsun ben "mış" sız :I Çok sevindim ama ya yanlız değilim :R

hahaha

sağol aşçı başı [MENTION=151672]bluee[/MENTION] :R

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] afiyet olsun canım tarifide aldık karıncadan sonra iyi de gelir hee :R

Beraber yersek olur :R Karafatoştan hiç tatmadım daha önce çünküxD

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] xD

hahaha

sağol aşçı başı [MENTION=151672]bluee[/MENTION] :R

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] afiyet olsun canım tarifide aldık karıncadan sonra iyi de gelir hee :R

rica ederim ne demek:D çinli aşçıdan aldım tarifi yani -alıntıdır- xD karıncayı tatlı olarak yeriz artık karafatma ana yemek xD

Beraber yersek olur :R Karafatoştan hiç tatmadım daha önce çünküxD

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] xD
yeriz yeriz beraber yeriz xD karafatoştan tatma***** çok şey kaybetmişsin insan bi tadına bakar ya kınıyorum seni xD

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri