:160: sizede iyilik yaramıyor vermicem ikinizede fikir mikir xD
Dalga olarak düşünme canım. İnsanlar ençok sevdiklerine takılır
Neyse çıktım konundan :R
hahaha .. [MENTION=151672]bluee[/MENTION] peki malzemeleri söyle yapalım [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] ile
Canım biliyorum bu şekil düşünsem göze alıp bu konuyu açmam sen bana ben sana takılıyoruz işte :R
Hım yemek neymiş merak ettim iyi birşeyse öglen az yiyim akşamki ziyafeti kaçırmıyım
:I
Tipimi görsen acırdın bana...:I
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
hahaha .. [MENTION=151672]bluee[/MENTION] peki malzemeleri söyle yapalım [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] ile
malzemeler bir tutam karafatma tereyağ eğer yanına aparatif istiyorsanız kakalak daolabilir.Tencereye yağı koyuyorsunuz ondan sonra yağ iyice kaynadıktan sonra tencereye karafatmaları atıyorsunuz cızz etmesi lazım etmezse tadı olmaz tabi ondan sonra salataylada süsleyerek afiyetle yenir. hahaha
Iyıymıs oda
Karınca yeme bende de varmıs :R hatta annem anlatıyor yazık hayvancağızları yuvasından çıktığı gibi ağzıma atıyormusum hahaha
malzemeler bir tutam karafatma tereyağ eğer yanına aparatif istiyorsanız kakalak daolabilir.Tencereye yağı koyuyorsunuz ondan sonra yağ iyice kaynadıktan sonra tencereye karafatmaları atıyorsunuz cızz etmesi lazım etmezse tadı olmaz tabi ondan sonra salataylada süsleyerek afiyetle yenir. hahaha
hahaha
sağol aşçı başı [MENTION=151672]bluee[/MENTION] :R
[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] afiyet olsun canım tarifide aldık karıncadan sonra iyi de gelir hee :R
yeriz yeriz beraber yeriz xD karafatoştan tatma***** çok şey kaybetmişsin insan bi tadına bakar ya kınıyorum seni xDBeraber yersek olur :R Karafatoştan hiç tatmadım daha önce çünküxD
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.