İitiraf ediyorum cok iğrencim

lolamera

Bayan Üye
Genelde iğrençliklerimi pek paylaşmam ama bu seferlilk bir tanesini yazmak istedim ...

Ben küçükken karınca yiyordum evet evet bilidiğin karınca hala tadını hatırladıgım için bunu yaparken herşeyinde farkında oldugum yani bilinçli oldugum anlamına geliyor...Hatta kanatlı karıncaların kanatlarını koparıp öyle yiyodum :( Suan cok üzülüyorum ama işte cocukluk ,ekşiyi sevmemden ileri geliyor yada..

İşte böyle umarım hakkımda düşüncelerinizz degişmez...

---> İitiraf ediyorum cok iğrencim

Karıncanın tadı ekşimiydi? Ekşiyi sevmemden ileri geliyo yazmışsın ya, karıncanın ekşi olduğunu nerden biliyodun?

Orda tadını hatırladıgımı söyledim ve ardından o cümleyi kurdum buda ekşi oldugu anlamına geliyor..:R

Hiç Böğürtü Böceğe İlgim Olmadı Küçükken :R

hahaha

:) ne guzel diyalog kurmussunuz oyle :)

ayyy nasil yedin kiz gelin :) bocek dusmani seni :)

ayyyyy icimde birseyler oynadi :) ALLAH iyiligini versin emi?

kanatlı küçük şeylere ilgin mi var canım? nıckımden dolayı benide yemezsin demi :)
cok guldum :)

Yaa dalga geçmeyinn lütfennnn :I Vallahi çok utandım [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] seni yiyebilirim belki xD

5 yaşlarında filandım işte tadıı madını hatırlıyorum ama ne biliyim lezzetli geldi sanırım ama karınca için böcek mdemeyin lütfen içim kalkıyor ben böceklikten muaf tutuyorum o yaratıgıxD

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] daha o kadar çok sey varki ama en iğrenci buydu emin ol :)

[MENTION=19247]PureLove6[/MENTION] evet kedi yediğini ögrentikten sonra ben de bu yaptıgımı gayet normal karsıladım şimdi :I

Yaa dalga geçmeyinn lütfennnn :I Vallahi çok utandım [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] seni yiyebilirim belki xD

5 yaşlarında filandım işte tadıı madını hatırlıyorum ama ne biliyim lezzetli geldi sanırım ama karınca için böcek mdemeyin lütfen içim kalkıyor ben böceklikten muaf tutuyorum o yaratıgıxD

hahaha cok guldum sevcan :D

Yaaa ama amaa amaaa küçüktüm benn şimdi niye yemiyomm büyüdümmm yaaaaxD

deli kiz seni hahaha

bende kurtarim yarim edeyim derken yollarini kaybederlerdi zavalliilar.

birde bazi karincalar yuzuyorya bazilarida yuzebiliyrmu diye denerken suda bugoullardi :( ama genelde sudaki karincalari cikarirdim gordugumde olmesinler diye :)

Kafeyi karınca basmış bi ara ugrada senden korkarlar :Ç

hahaha cok guldum sevcan :D

:174: Utandım len

deli kiz seni hahaha

bende kurtarim yarim edeyim derken yollarini kaybederlerdi zavalliilar.

birde bazi karincalar yuzuyorya bazilarida yuzebiliyrmu diye denerken suda bugoullardi :( ama genelde sudaki karincalari cikarirdim gordugumde olmesinler diye :)

Karıncalar bogulmaz :R Olsun yemiş bulunduk işte vücuda bir yararları vardır belki.. :xD
Kafeyi karınca basmış bi ara ugrada senden korkarlar :Ç

Yaaa karınca yiyen degilim benn ol böcek ilacı :174:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri