---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Ben bi tatile cıkıp geleyim sonra idam edin.:d
*Lykia Bayan Üye 2 May 2016 #341 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Ben bi tatile cıkıp geleyim sonra idam edin.:d
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #342 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Elektrik sandalyesinde isem, ''elimi tutar mısınız?'' olurdu. :M
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Elektrik sandalyesinde isem, ''elimi tutar mısınız?'' olurdu. :M
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 4 May 2016 #343 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? İdam sehpası meşeden ipi pancar telinden olsun isterdim
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? İdam sehpası meşeden ipi pancar telinden olsun isterdim
*Lykia Bayan Üye 5 May 2016 #344 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? [MENTION=171204]SwordLion[/MENTION] getirin benim yerime onu idam edin, ben küçüğüm henüz :11::85:
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? [MENTION=171204]SwordLion[/MENTION] getirin benim yerime onu idam edin, ben küçüğüm henüz :11::85:
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 5 May 2016 #345 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? [MENTION=165603]*Lykia[/MENTION] Küçüksen idamla işin olmaz çekil bakıyım sen kenara şöyle
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? [MENTION=165603]*Lykia[/MENTION] Küçüksen idamla işin olmaz çekil bakıyım sen kenara şöyle
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 5 May 2016 #347 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Asilacak kadar ne buyuk bi halt yediysem artik... Yuzum olmazdi bisey istemeye
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Asilacak kadar ne buyuk bi halt yediysem artik... Yuzum olmazdi bisey istemeye
*Lykia Bayan Üye 5 May 2016 #348 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? SwordLion' Alıntı: [MENTION=165603]*Lykia[/MENTION] Küçüksen idamla işin olmaz çekil bakıyım sen kenara şöyle Genişletmek için tıkla ... [MENTION=171204]SwordLion[/MENTION] bu gzl cevapdı :3dh2b: düşünüyorum bekleyinn aaaa aceleniz ne beee asarsınız:vala_02:hahaha:3dtjk:
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? SwordLion' Alıntı: [MENTION=165603]*Lykia[/MENTION] Küçüksen idamla işin olmaz çekil bakıyım sen kenara şöyle Genişletmek için tıkla ... [MENTION=171204]SwordLion[/MENTION] bu gzl cevapdı :3dh2b: düşünüyorum bekleyinn aaaa aceleniz ne beee asarsınız:vala_02:hahaha:3dtjk:
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 11 Eki 2016 #350 Hayalperest birisile 1 hafta tatil yapmak isterdim
SuskunDervis Kayıtlı Üye 13 Eki 2016 #353 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? vur tekmeyi cellat