---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Annemin elini öpmek.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Eki 2012 #301 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Annemin elini öpmek.
Silencio Kayıtlı Üye 31 Eki 2012 #302 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? O'nu isterim yanıma
M Mastor Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 #303 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Serbest bırakılmak
Skaikru Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 #304 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Mastor' Alıntı: Serbest bırakılmak Genişletmek için tıkla ... .
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Mastor' Alıntı: Serbest bırakılmak Genişletmek için tıkla ... .
yesil83 Bayan Üye 19 Ocak 2013 #306 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Helallik almak isterdim ailemden, dus almak isterdim temiz gidelim obur dunyaya
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Helallik almak isterdim ailemden, dus almak isterdim temiz gidelim obur dunyaya
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Ocak 2013 #307 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? hıc bıse
SaMuRai Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 #308 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? İşinizi çabuk tutun
G Gökbörü Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 #309 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? onu son bır kez daha gormek
Mjoy Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 #310 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? tabancayla hemen ölümle bitirin işimi isterim
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 27 Ocak 2013 #311 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? öldürmeyin
SaMuRai Kayıtlı Üye 27 Ocak 2013 #312 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Bir bardak su
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 30 Mar 2013 #314 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Serbest Bırakın Beni :R
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 30 Mar 2013 #315 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? bırakın gıdeyım
Silencio Kayıtlı Üye 31 Mar 2013 #316 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Kendinizi öldürün
E enfusi Kayıtlı Üye 1 Nis 2013 #318 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? İdam cezası şu an için mevcut bir yasa dahilinde değil; gün gelir gelirse, bunları o vakit konuşuruz. Konu kilitlenmiştir.
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? İdam cezası şu an için mevcut bir yasa dahilinde değil; gün gelir gelirse, bunları o vakit konuşuruz. Konu kilitlenmiştir.
yesil83 Bayan Üye 1 Nis 2013 #319 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Hic birsey. Cunku benim isteklerim 1 taneyle sinirli olmaz en iyisi hic bise dilememek
---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Hic birsey. Cunku benim isteklerim 1 taneyle sinirli olmaz en iyisi hic bise dilememek
E enfusi Kayıtlı Üye 1 Nis 2013 #320 ---> İdam Mahkumu Olsanız Son İsteğiniz Ne Olurdu ? Yahu konu kilitlenmiştir.