---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Bir an önce asın :p
' Kors@N Kayıtlı Üye 14 Tem 2010 #241 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Bir an önce asın
sıpsévdyy Banned 15 Tem 2010 #242 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? p sevdgmii çgrn
Deathalone Banned 15 Tem 2010 #243 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? acısız olsun dayı elin cabuk tut
aÇeLya Bayan Üye 16 Tem 2010 #244 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Sen öLsene ßnim yerime xD
Gōякзм Kayıtlı Üye 16 Tem 2010 #245 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? son kez bi çift kaLe maç yapak ya la
Heulwen Kayıtlı Üye 16 Tem 2010 #246 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? MakineLi isteyip hepsini TaRaRdım.
REiSS Kayıtlı Üye 24 Kas 2010 #247 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Arzum Falan Yok... Hemen Bitirin Bu İşi xD
Deathalone Banned 24 Kas 2010 #248 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? dayı bana bi yolluk yap
doostum_ Kayıtlı Üye 24 Kas 2010 #249 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? bi sigara içeyim ondan sonra öldür
'-Gamze Bayan Üye 24 Kas 2010 #250 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Serkan'la Barışıyım Sonra Öliyim..:D
Deathalone Banned 24 Kas 2010 #251 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? hahaha affetim dayı tmmdır hahaha
doostum_ Kayıtlı Üye 24 Kas 2010 #252 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? günahlarımı size miras bırakmak istiyorum
MoNa Bayan Üye 20 Ara 2010 #253 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Kelime-i şehadet getirmem için yalnızca 10 saniye.
---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Kelime-i şehadet getirmem için yalnızca 10 saniye.
'-Gamze Bayan Üye 20 Ara 2010 #254 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? bi bardak su
Deathalone Banned 20 Ara 2010 #255 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? agrı kesici versene hacı
'-Gamze Bayan Üye 21 Ara 2010 #256 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Serkan'ı istiyorum...!
Sibel1 Bayan Üye 21 Ara 2010 #257 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? son kez nete giriym p
'-Gamze Bayan Üye 23 Ara 2010 #258 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? xXLoveXx' Alıntı: Serkan'la Barışıyım Sonra Öliyim..:D Genişletmek için tıkla ... xXLoveXx' Alıntı: Serkan'ı istiyorum...! Genişletmek için tıkla ... ...
---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? xXLoveXx' Alıntı: Serkan'la Barışıyım Sonra Öliyim..:D Genişletmek için tıkla ... xXLoveXx' Alıntı: Serkan'ı istiyorum...! Genişletmek için tıkla ... ...
waLL~é Bayan Üye 23 Ara 2010 #259 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Semihii son kez göreyim ve yüzüne tükreyım yeter xD
---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? Semihii son kez göreyim ve yüzüne tükreyım yeter xD
'-Gamze Bayan Üye 23 Ara 2010 #260 ---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? hahahahahaha xXLoveXx' Alıntı: Serkan'la Barışıyım Sonra Öliyim..:D Genişletmek için tıkla ... xXLoveXx' Alıntı: Serkan'ı istiyorum...! Genişletmek için tıkla ...
---> idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......????? hahahahahaha xXLoveXx' Alıntı: Serkan'la Barışıyım Sonra Öliyim..:D Genişletmek için tıkla ... xXLoveXx' Alıntı: Serkan'ı istiyorum...! Genişletmek için tıkla ...