İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En alakasız sohbetlerden bile konuyu evliliğe getiren bi akraba kitlesi var, evlerden ırak.

---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Çoğusu Sezen Aksu der. Ama ben bu kadını daha çok severim , daha bana yakın. Nazan daha özel bence sanki herkes bu kafaya girememiş gibi geliyor . Bu tarz kadınlara aşık olmamalısınız . Bu kadınlar adamı silahsız vurur.Ben de içimde kalmasın diye söylüyorum '' kahrolsun bazı şeyler''

Laptop sürekli kendini yeniden başlatıyor, böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ne yapmak lazım bilen var mı gençler ? :M

---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın..

F8 Yada Delete tuşlarına devamlı basarak güvenli Mod'da açmayı dene.Büyük bir ihtimal bir virüs başlangıç dosyalarının ayarlarıyla oynamış olmalı.Muhtemelen format istiyordur.Sistemin Windows 10 ise onarmayı deneyebilirsin.Kaybolacak önemli dosyaların varsa mutlaka bilen birisine baktırsan iyi olur.

Laptop sürekli kendini yeniden başlatıyor, böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ne yapmak lazım bilen var mı gençler ? :M

Cevap: ---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın..

F8 Yada Delete tuşlarına devamlı basarak güvenli Mod'da açmayı dene.Büyük bir ihtimal bir virüs başlangıç dosyalarının ayarlarıyla oynamış olmalı.Muhtemelen format istiyordur.Sistemin Windows 10 ise onarmayı deneyebilirsin.Kaybolacak önemli dosyaların varsa mutlaka bilen birisine baktırsan iyi olur.

Format mı? :M
Teşekkür ederim :R

---> İçinizde Birşey Kalmasın..

32 saattir uyumuyorum bu sorumluluk ne gıcık bir şey neyse ki bir hafta sonra ilk kez oğlumu göreceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri