Yarına Bırakma.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Haz 2018 #6,546 Yogun bi hafta sonuna yogun bir hafta bir de araya dis muhabeti ufunuz
sir.altan Kayıtlı Üye 23 Haz 2018 #6,550 bir haftadir ezel dizisini izliyorum,ruyalarima hgirmeye basladi bile:1043_twisted_1:
Heretic. Erd Bayan Üye 24 Haz 2018 #6,551 Kurduğum alarmın sesini duymayıp bu saate kadar uyumuş olmama mı şaşırayım, iki gündür yemek yemeden yaşam mücadelesi vermeme mi bilemedim.
Kurduğum alarmın sesini duymayıp bu saate kadar uyumuş olmama mı şaşırayım, iki gündür yemek yemeden yaşam mücadelesi vermeme mi bilemedim.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Haz 2018 #6,552 kınalar dugunler nısanlar bıtmıyordddddduuuuuuuuuuuuu
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Haz 2018 #6,553 Sonunda, yalnız kaldım. Şey demek istedim; hikâyenin sonunda.
sir.altan Kayıtlı Üye 25 Haz 2018 #6,555 bal_böceği' Alıntı: kınalar dugunler nısanlar bıtmıyordddddduuuuuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... ...arkadaslarinimi evlendiriyorsun,kinalar nisanlar dugunler filan:3dthl:
bal_böceği' Alıntı: kınalar dugunler nısanlar bıtmıyordddddduuuuuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... ...arkadaslarinimi evlendiriyorsun,kinalar nisanlar dugunler filan:3dthl: