Ne biçim karısın diye bagirasim geldi.
ParadokS Kayıtlı Üye 28 Tem 2016 #4,223 Suspus oldu sazendeler bu gece. Hazırlan, fırtına kopmak üzere. Kalbime tünemiş kuşlar uçuştu. Cam kırığı gibi doldun içime.
Suspus oldu sazendeler bu gece. Hazırlan, fırtına kopmak üzere. Kalbime tünemiş kuşlar uçuştu. Cam kırığı gibi doldun içime.
MertCanBey Kayıtlı Üye 28 Tem 2016 #4,224 Şu aksiliklerden artık bi kurtulmam lazım hayırlısı hayırlısı diye diye bi hal oldum.
SuskunDervis Kayıtlı Üye 28 Tem 2016 #4,225 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Zamanın Hallac'ıyım ki,kimse bilmiyor dilim nedir,derdim nedir,aşkım nedir,dileğim nedir,figanım nedir,dinim nedir,hayatım nedir?...Ey benimle olan SEN...
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Zamanın Hallac'ıyım ki,kimse bilmiyor dilim nedir,derdim nedir,aşkım nedir,dileğim nedir,figanım nedir,dinim nedir,hayatım nedir?...Ey benimle olan SEN...
MertCanBey Kayıtlı Üye 29 Tem 2016 #4,226 Forumu gerçekten özledim ya şu sıkıntıları bİ çözelim tekrar eskisi gibi olacağım inşallah
Heretic. Erd Bayan Üye 29 Tem 2016 #4,227 Sen ne biçim arkadaşsin, kuyu kazmaktan başka yaptığın bir halt yok len.
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 29 Tem 2016 #4,228 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Haydi Fadimenin Köyüne Gidek
M Moreas Bayan Üye 29 Tem 2016 #4,229 Herkes evlenirken benim dersim hala kariyer yapmak Mutlu olun len çok mutlu olun
Heretic. Erd Bayan Üye 30 Tem 2016 #4,231 Bu lanet lise bu sınavda da bitmeyecek galiba. Kaç sene oldu sayamıyorum artık.
Marksentius Kayıtlı Üye 30 Tem 2016 #4,232 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bardağın arkasından bakınca çok hoşsun.
Gökyüzü1 Bayan Üye 30 Tem 2016 #4,233 Hepimiz ayrı birer masalız şu dünyada aslında... " Bir varmış" la başlayan, " Bir yokmuş" la biten. . .
Hepimiz ayrı birer masalız şu dünyada aslında... " Bir varmış" la başlayan, " Bir yokmuş" la biten. . .
Sibel1 Bayan Üye 31 Tem 2016 #4,234 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. https://www.youtube.com/watch?v=INbuiZCfsxc&feature=youtu.be bir kedim bile yok anlyıor musun? :aa20:
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. https://www.youtube.com/watch?v=INbuiZCfsxc&feature=youtu.be bir kedim bile yok anlyıor musun? :aa20:
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 31 Tem 2016 #4,235 Artık Adana`ya gidip sıcaklardan şikayet ettiğim günlere doğru geçiş yapmak istiyorum.
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 31 Tem 2016 #4,236 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ben Onu Seviyorum