Daha önce hiç böyle bir sıcak yaşamamıştım. Sıcaktan uyuyamıyoruz sabahın köründe kalkıyoruz .
TTK Kayıtlı Üye 6 Ağu 2016 #4,261 Daha önce hiç böyle bir sıcak yaşamamıştım. Sıcaktan uyuyamıyoruz sabahın köründe kalkıyoruz .
diE Banned 6 Ağu 2016 #4,262 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hadi simit satanı anladım Kestane satanıda..ya dost satan odamı ekmek parası
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hadi simit satanı anladım Kestane satanıda..ya dost satan odamı ekmek parası
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ağu 2016 #4,265 ---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.. Bu Yaz başkaydı
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 Ağu 2016 #4,267 Yağmurlu hava o kadar sıktı ki, kışın bile bu kadar yağmur görmedim ben.
Sibel1 Bayan Üye 9 Ağu 2016 #4,273 ---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.. InnoCence' Alıntı: bakalım bebişimizin cinsiyeti neymiş Genişletmek için tıkla ... Neymisssss
---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.. InnoCence' Alıntı: bakalım bebişimizin cinsiyeti neymiş Genişletmek için tıkla ... Neymisssss
G Gökbörü Kayıtlı Üye 10 Ağu 2016 #4,280 Rabbimm.. Dilimin ucundaki kelimelere ve kalbime sığmayan duyguya rahmet et.