---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Harbiden değmiyomuss..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 16 Ara 2015 #762 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Arayan en sonunda hakkı bulur.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Ara 2015 #763 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. umutların tukenmesı ne kadar kotu
Brise Banned 16 Ara 2015 #764 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Orada ölen sen değil de ben olsaydım cehennemde bile mutlu yanardım..
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Orada ölen sen değil de ben olsaydım cehennemde bile mutlu yanardım..
BadMatmazel توغبه Prenses 16 Ara 2015 #765 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Kemal ve Nihan :R
'Gülümse :D Prenses 16 Ara 2015 #766 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bal_böceği' Alıntı: umutların tukenmesı ne kadar kotu Genişletmek için tıkla ... olsun be güzelim. insan yıkılır tekrar ayağa kalkar..
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bal_böceği' Alıntı: umutların tukenmesı ne kadar kotu Genişletmek için tıkla ... olsun be güzelim. insan yıkılır tekrar ayağa kalkar..
M Moreas Bayan Üye 17 Ara 2015 #768 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ne soğuk memleketsin Ankara. Bi de depremden uyutmuyorsun.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #769 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. 'birgül' Alıntı: olsun be güzelim. insan yıkılır tekrar ayağa kalkar.. Genişletmek için tıkla ... Yasamaya debvam:gamer1_girl:
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. 'birgül' Alıntı: olsun be güzelim. insan yıkılır tekrar ayağa kalkar.. Genişletmek için tıkla ... Yasamaya debvam:gamer1_girl:
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 17 Ara 2015 #770 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Şuan 5. Sınıfa Giden Eski Bir Öğrencim İlanı Aşk Ediyor Hey Allah'ım ya ..
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Şuan 5. Sınıfa Giden Eski Bir Öğrencim İlanı Aşk Ediyor Hey Allah'ım ya ..
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 17 Ara 2015 #771 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hava soğuk değil sizin Karşıyaka atkınız yok
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 17 Ara 2015 #772 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Beden yaşıyor ruhen ölü
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 17 Ara 2015 #773 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Tüm iyi şeyler üst üste gelince hayat mükemmel oluyor :dansa:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #774 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bugunde azcık bısı bıttı
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #776 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. mılletın ısı gucu yokmus gıbı bende evde kalmısım gıbı koca buluyorlar habıreee :s tövbeee yaa
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. mılletın ısı gucu yokmus gıbı bende evde kalmısım gıbı koca buluyorlar habıreee :s tövbeee yaa
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #777 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. senle olmayı yasamak gzel bir duygu
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 17 Ara 2015 #779 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Karşısında sanki ortaokul talebesi var, Sende yalancısın.. Güvenmiyorum kardeşim kimseye.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Karşısında sanki ortaokul talebesi var, Sende yalancısın.. Güvenmiyorum kardeşim kimseye.
BadMatmazel توغبه Prenses 17 Ara 2015 #780 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. O bile 6s almış banada alın