---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yaşanacak Güzel Günlere Selam Olsun . <3
Y YGGV Kayıtlı Üye 13 Ara 2015 #721 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yaşanacak Güzel Günlere Selam Olsun . <3
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 13 Ara 2015 #722 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Soguklar cok hava :$ ..
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 13 Ara 2015 #723 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. yüreğim artık kaldır miyor dayanamıyorum yüküm çok ağır allahım ne olur taşıya micak yük verme bana
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. yüreğim artık kaldır miyor dayanamıyorum yüküm çok ağır allahım ne olur taşıya micak yük verme bana
M Moreas Bayan Üye 13 Ara 2015 #724 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sesin dünyanın en güzel şarkısı gibi.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 13 Ara 2015 #725 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bilgisayarıma kavuşmaa qeeeyyyffff
BadMatmazel توغبه Prenses 13 Ara 2015 #726 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hayat üzülmek için den cidden çok kısa
M Moreas Bayan Üye 13 Ara 2015 #727 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sosyal medyadan uzak kalmak en iyisiymiş
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Ara 2015 #728 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sadece ders notları yüksek olanların zeki sanıldığı bir ülkede yaşıyoruz.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sadece ders notları yüksek olanların zeki sanıldığı bir ülkede yaşıyoruz.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 14 Ara 2015 #729 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Temizlikten öldüm resmen.
N ` nazLı .. Bayan Üye 14 Ara 2015 #730 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. kendimi bildim bileli ders çalışıyorum. sıkıldım ama artık yaa :img-russian_roulett
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. kendimi bildim bileli ders çalışıyorum. sıkıldım ama artık yaa :img-russian_roulett
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Ara 2015 #731 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Çok fazla yoruldum ama yarına sunum var
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Ara 2015 #733 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bir misafir geldiiiii gurultuyle gecti hahahaha
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 14 Ara 2015 #734 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bana aski veren sendin Sonra alip giden sendin ..
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 14 Ara 2015 #735 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. kapılıp gitigin sürece hic bri sey elde edemezsin
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Ara 2015 #737 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Kırılan kalp olunca kolay mı onarılmıyor
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 15 Ara 2015 #738 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hayatımın şokunu yaşadığım saatler. Düzleştiricim evde kalmış olamaz
M Moreas Bayan Üye 15 Ara 2015 #739 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Kalp kırılmasını bi Allah duyarmış. Zaten Ondan başka kimim var ki..
Brise Banned 15 Ara 2015 #740 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnsanlar çayı kaşığıyla alınca şekeri de yanında sanır. Acıyı bol gönülden çeken sevdiğini kolunda sanır. .
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnsanlar çayı kaşığıyla alınca şekeri de yanında sanır. Acıyı bol gönülden çeken sevdiğini kolunda sanır. .