yoğun bir gündü :M
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 14 Ocak 2018 #6,244 Gecenin bir yarısı minnak bir mızıldanma sesiyle uyan... saatlerce uyusun diye bekle... Annelik ; Hastalık, Yorgunluk, Uykusuzluk Dinlemez Çok Uykum varrr yaaa :M
Gecenin bir yarısı minnak bir mızıldanma sesiyle uyan... saatlerce uyusun diye bekle... Annelik ; Hastalık, Yorgunluk, Uykusuzluk Dinlemez Çok Uykum varrr yaaa :M
G Gökbörü Kayıtlı Üye 14 Ocak 2018 #6,245 Bazen eğilip sormak istiyor insan; "Toprak..! Sana da yük oluyor muyum?" diye..
parasite Kayıtlı Üye 16 Ocak 2018 #6,250 en kısa zamanda şu haber gelse de bende ne yapacağıma karar versem artık. aşkta kaybettik malum bari hayatta kazanayım birazcık ...
en kısa zamanda şu haber gelse de bende ne yapacağıma karar versem artık. aşkta kaybettik malum bari hayatta kazanayım birazcık ...
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Ocak 2018 #6,251 İyi ki maçları esnek atıyorum, velet kadro bi' büyümedi. :M
sir.altan Kayıtlı Üye 18 Ocak 2018 #6,253 .....steven hawkins dunyanin az bir omru kaldigini anlatmaya calisiyor,allah kerim
G Gökbörü Kayıtlı Üye 18 Ocak 2018 #6,256 arkadas bedduanında bir sınırı olmalı bu nedir boyle gozum cıkacak yerinden biraz daha dozunu azaltalım lutfen.
arkadas bedduanında bir sınırı olmalı bu nedir boyle gozum cıkacak yerinden biraz daha dozunu azaltalım lutfen.
sir.altan Kayıtlı Üye 19 Ocak 2018 #6,257 cogu zaman kendimin lanetlenmis oldugumu hissediyorum,bazen neye el atsam islerim ters gidiyor,ve kendime nicin ben diye soruyorum.
cogu zaman kendimin lanetlenmis oldugumu hissediyorum,bazen neye el atsam islerim ters gidiyor,ve kendime nicin ben diye soruyorum.