İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir program yapan balcicek diye bir hanim var acaba diyorum bizim bal_bocegi bir yakinligi varmi:3dgxx::gamer1_girl:

---> İçinizde Birşey Kalmasın..

O zaman iyi bir hayatim vardi dostlarim arkadaslarim huzueum herseyim vardi sevdigim isimi severek yaptigim isim vardi oyunlarim vardi surekli takildigim ortamlarim vardi hersey herkez o zamanlar cok guzeldi herseye bilip bilmeden guler aglardik bilmesekte uzulecegimizi bazi seyler icin belki gulduk belki agladik ama hic bir zaman bikmadik sikilmadik yaptigimiz seylerden biraz huzun biraz eglence biraz haylazdik hani kanimiz kayniyordu ortamlar tanidiklar yasanilan onca seye ragmen kimseyi takmiyorduk hep arkadaslarla beraberdik simdi ise oyle bi hal almis ki hayatimiz kimseyi degil artik kendimizi bile tanimaz olmusuz nerden geldigimizi ne yasadigimizi unutmusuz neler cektigimizi nelerin bizi o zamanlarin bu zamana goturecegini ne yasadigimizi bilirmis gibi olmusuz o zamanlar ne yasadigimizi neye uzulmemiz gerwkeni nelere uzulmemememiz gerektigini simdi anliyorum buyuduk ettik yasadik iyi kotu herseyimiz oldu ama ben bu gasamaktan buyumekten cok sikildim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri