---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bazı insanlar bazen insanlar
SuskunDervis Kayıtlı Üye 4 Eki 2016 #4,561 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bazı insanlar bazen insanlar
MertCanBey Kayıtlı Üye 4 Eki 2016 #4,562 Arkamdan Konuşup Beste Yapacağına Yüzüme Konuş Da Düet Yapalım... İstersem Sazı Alır Elime Seni Dın Dın Çalarım
Arkamdan Konuşup Beste Yapacağına Yüzüme Konuş Da Düet Yapalım... İstersem Sazı Alır Elime Seni Dın Dın Çalarım
SuskunDervis Kayıtlı Üye 5 Eki 2016 #4,567 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Benim karanlığım bile bazılarının aydınlığından daha temiz. İyi niyeti bozuk dualar cennete bilet değil.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Benim karanlığım bile bazılarının aydınlığından daha temiz. İyi niyeti bozuk dualar cennete bilet değil.
BadMatmazel توغبه Prenses 5 Eki 2016 #4,570 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Geeçmiş olsuuun
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Eki 2016 #4,573 Sekerim yokmus.. Pis kadin moralimi bozdugunla kaldi..
SuskunDervis Kayıtlı Üye 6 Eki 2016 #4,574 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sen okudun Kuran'ı mızrak başında bizde okuduk tefsir-i Kuran'ı Zeyneb'in göz yaşında YA HÜSEYİN ---- Mesajlar Birleştirildi ---- Sen okudun Kuran'ı mızrak başında bizde okuduk tefsir-i Kuran'ı Zeyneb'in göz yaşında YA HÜSEYİN
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sen okudun Kuran'ı mızrak başında bizde okuduk tefsir-i Kuran'ı Zeyneb'in göz yaşında YA HÜSEYİN ---- Mesajlar Birleştirildi ---- Sen okudun Kuran'ı mızrak başında bizde okuduk tefsir-i Kuran'ı Zeyneb'in göz yaşında YA HÜSEYİN
diE Banned 6 Eki 2016 #4,575 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. O'na de ki; Gülüşünü sar boynuma, "Mahşere yolcuyum beni unutma..." Nazeninim unutmam seni...
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. O'na de ki; Gülüşünü sar boynuma, "Mahşere yolcuyum beni unutma..." Nazeninim unutmam seni...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Eki 2016 #4,577 istanbul yolculugum basladi hayirli yolxuluklar bana