başkalarıyla konuşurken kibarlıktan kırılıp geberirsin geberesice şey seni
Luna Crisis♪ Bayan Üye 25 Eyl 2016 #4,521 başkalarıyla konuşurken kibarlıktan kırılıp geberirsin geberesice şey seni
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Eyl 2016 #4,525 Yalnızlık benim doğduğum ev. Gitmeye çalışmam her zaman başarısızlıkla sonuçlanacak, denemeyi bırakmam gerek.
Yalnızlık benim doğduğum ev. Gitmeye çalışmam her zaman başarısızlıkla sonuçlanacak, denemeyi bırakmam gerek.
BadMatmazel توغبه Prenses 26 Eyl 2016 #4,528 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bütün paramı kıyafete vermek xD
BadMatmazel توغبه Prenses 28 Eyl 2016 #4,533 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. en güzel mevsim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Eyl 2016 #4,534 sanırım ızmır bıletı ıcın ıznı kaptım manısadan ızmıre geccem herhalde
SuskunDervis Kayıtlı Üye 28 Eyl 2016 #4,535 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bugün günlerden BeşiktAŞK
Night Wind Kayıtlı Üye 28 Eyl 2016 #4,536 Hayat fırtınada sığınak bulmak değildir. Yağmurda dans etmeyi öğrenmektir. Sherrilyn Kenyon
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Eyl 2016 #4,537 cok uykum var uyabilirim ins alarm.sesini duymuorm uzun zamandir sabah kalkamazsam otobus kacar uyanmam gerek
cok uykum var uyabilirim ins alarm.sesini duymuorm uzun zamandir sabah kalkamazsam otobus kacar uyanmam gerek
Luna Crisis♪ Bayan Üye 28 Eyl 2016 #4,539 Saatlerce düşünebilirim ve hayal kurabilirim Bu yaptığımda ise kendimi durduramıyorum beynimi durduramıyorum
Saatlerce düşünebilirim ve hayal kurabilirim Bu yaptığımda ise kendimi durduramıyorum beynimi durduramıyorum
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #4,540 manisa yolculugu basladii hadi bkalim hayirlisi ---- Mesajlar Birleştirildi ---- gece uykumu alamadm ve annem olmasa alarm sesini duymamistm puff
manisa yolculugu basladii hadi bkalim hayirlisi ---- Mesajlar Birleştirildi ---- gece uykumu alamadm ve annem olmasa alarm sesini duymamistm puff