Sen niye hala bu evdesin diye bağırmak istiyorum bazen.
Sez1912 Bayan Üye 24 Haz 2016 #4,023 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. çok acıktım. bi gelemedin ediz ya
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Haz 2016 #4,025 iftara el yapımı pizza şimdiden ellerime sağlık
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Haz 2016 #4,029 Annem şuanda çok gergin tam konuyu bilmiyorum o ara kulaklık vardı duymadım, ama babama fenaa tripli :I
Annem şuanda çok gergin tam konuyu bilmiyorum o ara kulaklık vardı duymadım, ama babama fenaa tripli :I
Apocrypha Bayan Üye 25 Haz 2016 #4,031 Efendi olacağım diye heyecanınızı öldürmeyin. Heyecansız insanın ölüden farkı yok.
Heretic. Erd Bayan Üye 25 Haz 2016 #4,032 Apocrypha' Alıntı: Efendi olacağım diye heyecanınızı öldürmeyin. Heyecansız insanın ölüden farkı yok. Genişletmek için tıkla ... Of bunu çok sevdim.
Apocrypha' Alıntı: Efendi olacağım diye heyecanınızı öldürmeyin. Heyecansız insanın ölüden farkı yok. Genişletmek için tıkla ... Of bunu çok sevdim.
Apocrypha Bayan Üye 25 Haz 2016 #4,035 Heretic.' Alıntı: Of bunu çok sevdim. Genişletmek için tıkla ... Beğenmenize sevindim. Ben az önce fark ettim 2 aydır bu hatayı yaptığımı, hiç unutmamak için yazdım... Yapmasak böyle hatalar keşke...
Heretic.' Alıntı: Of bunu çok sevdim. Genişletmek için tıkla ... Beğenmenize sevindim. Ben az önce fark ettim 2 aydır bu hatayı yaptığımı, hiç unutmamak için yazdım... Yapmasak böyle hatalar keşke...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 25 Haz 2016 #4,039 Hayatımdaki en güzel düğüne gittim. Ömürleri de çok güzel olur inşallah.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Haz 2016 #4,040 Ah bu sivriler yok mu ısırmadik yer birakmadilar.