Elini tuttum...Sicacikti...Sanki yüregi elimdeymis gibi...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 16 Haz 2016 #3,983 Hava, insanlar, ortam her şey mükemmel. Zaman şimdi durabilir.
Bitmeyenkahve Bayan Üye 16 Haz 2016 #3,986 ---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.. C'abonBô' Alıntı: Damlam Genişletmek için tıkla ... ha canını sevdiğim
---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.. C'abonBô' Alıntı: Damlam Genişletmek için tıkla ... ha canını sevdiğim
Sez1912 Bayan Üye 17 Haz 2016 #3,987 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. normalde tek yaşayan ben.... o kadar alışmışım ki ediz gece bakkala bile inse bi korkuyorum
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. normalde tek yaşayan ben.... o kadar alışmışım ki ediz gece bakkala bile inse bi korkuyorum
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 17 Haz 2016 #3,990 Cevap: ---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.. Napıyosun canım?
Heretic. Erd Bayan Üye 17 Haz 2016 #3,991 Yaptığımın acısını çıkarırım ben yaptım acısı sende, hepinizden nefret ettim bir kez daha yıllardır sağolun sevgili ailem.
Yaptığımın acısını çıkarırım ben yaptım acısı sende, hepinizden nefret ettim bir kez daha yıllardır sağolun sevgili ailem.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 17 Haz 2016 #3,992 Herşeye 1-0 yenik başlıyorum birkere de benden yana ol hayat
furkanndogu Kayıtlı Üye 17 Haz 2016 #3,995 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Buraları neden isyan kokuyor?...
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 18 Haz 2016 #3,998 İnsanlara güvenmek için bir sebep var mı güven kazanmak yoktur güven yıkmak vardır
EzRa Bir İncelik Gösterin, İncinmesin Yüreğim... Bayan Üye 18 Haz 2016 #3,999 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. âªEğer elimde olsaydı kaderimin defteri... "Sen"â yazardım sonra kırardım kalemi..
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. âªEğer elimde olsaydı kaderimin defteri... "Sen"â yazardım sonra kırardım kalemi..