---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Deniz kokusu, çocuk cıvıltısı. :eda:
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 6 Mar 2016 #2,581 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Deniz kokusu, çocuk cıvıltısı. :eda:
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Mar 2016 #2,582 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İntikam bir kıvılcım gibi patlıyor içimde, yanmaya başladığımda hepinizi yakacağım.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İntikam bir kıvılcım gibi patlıyor içimde, yanmaya başladığımda hepinizi yakacağım.
Luna Crisis♪ Bayan Üye 6 Mar 2016 #2,583 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Şimdi bir sahil havası almak vardı evde oturmaktan sıkıldım
BadMatmazel توغبه Prenses 6 Mar 2016 #2,584 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. koptum yaaa vlla
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 6 Mar 2016 #2,586 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. En yakin arkadasimla cocuklarimizin arasinda sadece 2-3 hafta olacak olmasi ne guzel
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. En yakin arkadasimla cocuklarimizin arasinda sadece 2-3 hafta olacak olmasi ne guzel
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 6 Mar 2016 #2,588 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor :dansa:
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 6 Mar 2016 #2,589 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yine hiçbir şey yokken kalp kırdım, alkış bana.
ParadokS Kayıtlı Üye 6 Mar 2016 #2,590 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. 1 haftada 3.5 kilo vermişim. :R
Luna Crisis♪ Bayan Üye 6 Mar 2016 #2,591 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Şimdi pişman oldum işte
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Mar 2016 #2,592 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. seni parçalarım emre. xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Mar 2016 #2,593 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Masallah misafirlerimizeee bugunn.. bulasik beni beklerr
MertCanBey Kayıtlı Üye 6 Mar 2016 #2,594 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Adaletsizlik hakim adamına göre davranış...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Mar 2016 #2,595 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. belım agrıo heee amma bulasık cıkmıs topla topla bı hal oldm heniffeee olmasa ne yapardım :I
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. belım agrıo heee amma bulasık cıkmıs topla topla bı hal oldm heniffeee olmasa ne yapardım :I
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #2,596 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. ay lütfen stok bitmeden o ayakkabı benim olsun artıkkkkkkkkkkkkkkk. hevesim kursağımda kalmasın yine
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. ay lütfen stok bitmeden o ayakkabı benim olsun artıkkkkkkkkkkkkkkk. hevesim kursağımda kalmasın yine
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Mar 2016 #2,597 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. denemlerı de aldık hadı hayırlısı
BadMatmazel توغبه Prenses 6 Mar 2016 #2,598 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Çok yorgunum
Lilith Daughter of the Void Admin 7 Mar 2016 #2,599 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Karakterinden mi? xD SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Karakterinden mi? xD SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 7 Mar 2016 #2,600 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. sabah mı olmuş..