---> İçinizde Birşey Kalmasın.. yorgun yoğun ve uykusuz günlere selam olsun
Sibel1 Bayan Üye 23 Şub 2016 #2,321 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. yorgun yoğun ve uykusuz günlere selam olsun
Caelia Banned 23 Şub 2016 #2,322 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Halbuki bütün forum pek güzel, pek nadide.
Lilith Daughter of the Void Admin 23 Şub 2016 #2,323 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Kapıcıyla didişiyoruz âdeta.
Luna Crisis♪ Bayan Üye 23 Şub 2016 #2,324 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Allah aşkına böyle deyince gizemli şahıs havalarına girmiyorsun. Kendiniz olun :ltfeen:
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Allah aşkına böyle deyince gizemli şahıs havalarına girmiyorsun. Kendiniz olun :ltfeen:
BadMatmazel توغبه Prenses 23 Şub 2016 #2,326 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. boğazımda ağrıooo iyice hasta oldum iymi
Caelia Banned 23 Şub 2016 #2,327 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Güneşe karşı duruşunu durmaksızın değiştirmeye inanıyorum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Şub 2016 #2,328 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Annemin 19 yasindaki ogluna kase elinde sutlac yedirme cabalari hahahhaa bu durum ne zamana kadar devam etcrek acaba..
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Annemin 19 yasindaki ogluna kase elinde sutlac yedirme cabalari hahahhaa bu durum ne zamana kadar devam etcrek acaba..
Cassu Bayan Üye 23 Şub 2016 #2,329 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Foruma öyle insanlar gelmiş ki elleri öpülesi
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Şub 2016 #2,330 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. seyfoo ve sıvılcesı D: ıkı gundur ne olay oldu amaaa
B Biryudumsu Kayıtlı Üye 23 Şub 2016 #2,331 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İçimizde birşey bırakmadık herşeyi söyledikte ne oldu değişen ne yine hüzün yine hüzün..
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İçimizde birşey bırakmadık herşeyi söyledikte ne oldu değişen ne yine hüzün yine hüzün..
Earl Freyja Bayan Üye 23 Şub 2016 #2,332 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hak eden hak ettiğini hiçbir zaman alamayacak, çünkü biz ...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 23 Şub 2016 #2,333 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Çok sıkıldım, keşke gündüz o kadar çok uyumasaydım. Şimdi uykum olurdu :M
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Çok sıkıldım, keşke gündüz o kadar çok uyumasaydım. Şimdi uykum olurdu :M
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Şub 2016 #2,334 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Topla hepsini uzaya yolla sonra ordan aşşağı fırlat o derece
Lilith Daughter of the Void Admin 23 Şub 2016 #2,335 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Cassu' Alıntı: Foruma öyle insanlar gelmiş ki elleri öpülesi Genişletmek için tıkla ... :Ç
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Cassu' Alıntı: Foruma öyle insanlar gelmiş ki elleri öpülesi Genişletmek için tıkla ... :Ç
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Şub 2016 #2,336 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. sacımı nasıl topladıysam sac dıplerm acıoo :s
Cassu Bayan Üye 23 Şub 2016 #2,337 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Nymphadora' Alıntı: :Ç Genişletmek için tıkla ... Anladın sen onu xD
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 24 Şub 2016 #2,338 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bu gece herkes ayrı sıkıcı. Rapor yazmak hepsinden de sıkıcı.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 24 Şub 2016 #2,339 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Böylesi daha iyi oldu belki de gelemezdim ben öyle telaşa